ЮЮ випустила першу авторську пісню українською мовою

ЮЮ випустила першу авторську пісню українською мовою

ЮЮ випустила першу авторську пісню українською мовою
. Фото: Пресофіс ЮЮ

20 травня співачка ЮЮ (Юлія Юріна) відзначила свій день народження релізом нової пісні "Чорна Хмара", у якій звертається до російських окупантів.

"Я презентую вам мою нову пісню, яку я написала спільно з Андрієм Дженді та Іваном Тайгою, сидячи кожен у своєму підвалі. "Чорна Хмара – пісня, навіяна настроєм сьогодення та цією війною. У цій пісні є звернення до орків, відчай, надія у перемогу України у цій війні. Дуже хочу, щоб ця пісня допомогла людям розрядитися та зняти стрес”, – розповіла Юлія Юріна в ефірі шоу “Селекція” на Радіо Промінь.

Усі три місяці війни співачка активно займається волонтерською діяльністю, проте знаходить час і на творчість.

"Зараз моє життя перетворилося на життя волонтера. Удень я працюю із запитами людей та постраждалих міст на гуманітарну допомогу, закуповую та сортую ліки, відводжу з волонтерами гуманітарку під Київ та хлопцям із ЗСУ. Я та п'ятнадцять волонтерів вже три місяці живемо в гарно обладнаному підвалі. Тут і наш склад, і наш дім, і робота. А увечері я займаюся музикою, вона мене рятує. Монтую кліпи, пишу пісні", – розповіла артистка в ефірі шоу.

Сьогодні, 20 травня, о 18:00 відбудеться радіопрем'єра синглу ЮЮ “Чорна Хмара” у шоу “Селекція” на Радіо Промінь. А 21 травня о 13:00 Юлія Юріна стане гостею прямого ефіру шоу "Вікенд Нової Музики".

Війна — усі останні новини

Читайте нас у Facebook: головні новини культури України та світу

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Ваші історії важливі для нас!

На початок