На Миколаївщині дві дитини отримали поранення через детонацію міни

На Миколаївщині дві дитини отримали поранення через детонацію міни

На Миколаївщині дві дитини отримали поранення через детонацію міни
. Фото: 5.ua

23 квітня поблизу села Новокиївка Снігурівської громади Миколаївської області 9-річний хлопчик та 17-річна дівчина отримали мінно-вибухові травми та осколкові поранення внаслідок детонації міни.

Про це повідомляє Офіс Генпрокурора у своєму телеграм-каналі.

За даними Генпрокуратури, Миколаївська область перебуває у списку регіонів з найбільшою кількістю постраждалих унаслідок збройної агресії РФ дітей. Загалом за два місяці повномасштабної війни в Україні загинули 213 дітей та понад 389 отримали поранення.

Читайте також: "У Надій лишається надія. У прифронтових селах на Миколаївщині продовжують жити літні люди"

"Найбільше постраждало дітей у Донецькій області — 122, Київській — 114, Харківській — 91, Чернігівській — 66, Херсонській — 44, Миколаївській — 43, Луганській — 37, Запорізькій — 27, Сумській — 17, у м.Києві — 16, Житомирській — 15", — йдеться у повідомленні.

Що відомо

  • 25 лютого окупанти завдали ударів по українським військовим у Снігурівці, у результаті атаки четверо військових отримали травми.
  • 14 березня внаслідок авіаційного обстрілу міста Снігурівка російськими військовими пошкоджені житлові будинки по вул. Жовтневій. Вході обстрілу загинули дві людини.
  • Військовослужбовці Російської Федерації вранці 19 березня градами обстріляли житловий сектор у Снігурівці. Обстріли призвели до загоряння трьох будівель. Загинула одна людина
  • 19 березня війська РФ зайшли в Снігурівку.
  • Референдум щодо обрання мера та адміністративного приєднання до окупованого Криму готується в місті Снігурівка Миколаївської області.
  • Через військових Російської Федерації ситуація у Снігурівці залишається складною: питання знаю, проблеми розумію, ми їх вирішуємо. Не треба для цього кричати і роздмухувати, всі ми чудово розуміємо, що там відбувається. Про це у відеозвернені у телеграм-каналі розповів начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

Слідкуйте за новинами Суспільного Миколаїв у Telegram, Viber, YouTube та Instagram.

На початок