Полковник та старший солдат. Стало відомо про загибель двох бійців з Дніпропетровщини

Полковник та старший солдат. Стало відомо про загибель двох бійців з Дніпропетровщини

Полковник та старший солдат. Стало відомо про загибель двох бійців з Дніпропетровщини
. Фото: Unsplash

19 березня стало відомо про загибель ще двох військових з Дніпропетровщини. Зокрема, депутатка міської ради Дніпра Тетяна Ричкова повідомила про смерть полковника ЗСУ Олега Зенченко.

Тетяна Ричкова каже: познайомилася з Олегом Зенченком у 2014 році. “Тоді він був заступником командира 25 окремої повітрянодесантної бригади. Воював у Слов’янську, Ямполі, Дебальцевому. Потім був командиром бригади. Вони захищали Авдіївську “промку”, були на “Зеніті” перед Донецьким аеропортом. Тобто, стояли на захисті Донецької області”.

За словами Тетяни Ричкової, згодом Олег Зенченко був у командуванні десантно-штурмових військ. “Як людина він завжди думав про своїх підлеглих, йшов їм на допомогу. Ніколи не сидів у тилу, був на передовій. На жаль, ця війна забирає найкращих”, – говорить Тетяна Ричкова.

Про смерть 29-річного старшого солдата Романа Коренюка з Кривого Рогу повідомили на Facebook-сторінці “Криворізького залізорудного комбінату”.

Зазначається, що Роман Коренюк працював гірничим майстром. З 29 квітня 2020 року служив за контрактом у Збройних Силах України.

“Вірний військовій присязі в бою за нашу Батьківщину, проявив хоробрість, стійкість, мужність і професіоналізм під час виконання бойових завдань”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також

- Стало відомо про загибель у боях ще трьох вояків з Дніпропетровської області

- В бою за Україну загинув прохідник "Криворізького залізорудного комбінату"

Читайте нас у Telegram: Суспільне Дніпро

На початок