Під час війни загинули четверо жителів Краснокутської громади на Харківщині

Під час війни загинули четверо жителів Краснокутської громади на Харківщині

Під час війни загинули четверо жителів Краснокутської громади на Харківщині
. facebook/Ірина Карабут

Під час оборони України від російської агресії загинули четверо чоловіків, які жили у Краснокутській громаді. Про це повідомила голова ОТГ Ірина Карабут.

"Під час участі у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримуванні збройної агресії Російської Федерації, вірні військовій присязі, виявивши стійкість і мужність, загинули від рук окупантів наші земляки", — йдеться у повідомленні.

42-річний Павло Олійник та 34-річний Сергій Погорєлов загинули 26 лютого біля Маріуполя, Донецької області. Обидва жили у Краснокутську.

33-річний Богдан Бідило, який жив у селі Мурафа, загинув 1 березня під час ракетного удару по будівлі Харківської обласної ради.

20-річний Костянтин Грачов, який жив у селі Козіївка, загинув 9 березня у районі Ізюма.

Що відомо

  • Маріуполь вже понад тиждень перебуває у повній блокаді російських військ. Окупанти обстрілюють місто з артилерії, ракет та авіації. У місті багато днів немає води, світла та опалення.
  • Внаслідок вибуху біля Харківської обласної ради 1 березня загинули семеро людей, 24 травмовані, серед них одна дитина. 11 травмованих ушпиталили.
  • Російські військові почали обстрілювати Ізюм 3 березня. Центр міста, вокзал, лікарня та житлові будинки – зруйновані. Попри узгодження українською стороною "зеленого коридору" з РФ маршрут для евакуації жителів Ізюма постійно обстрілюється з усіх видів озброєння.
На початок