Леонардо ді Капріо пожертвував рекордні $10 мільйонів для української армії – фейк

Леонардо ді Капріо пожертвував рекордні $10 мільйонів для української армії – фейк

Уточнено
Леонардо ді Капріо пожертвував рекордні $10 мільйонів для української армії – фейк
.

Як повідомляло видання GSA News, голівудський актор Леонардо ді Капріо пожертвував $10 мільйонів на потреби ЗСУ.

За інформацією CNN, ДіКапріо не робив пожертвувань у розмірі $10 млн. Джерело повідомило, що ДіКапріо "підтримує Україну" і робив пов'язані з Україною гуманітарні пожертвування CARE, Міжнародному комітету порятунку, організації "Врятуйте дітей" та агентству ООН у справах біженців, але інформація про заявлену суму та спонсорування військових є хибною.

Що відомо

Голлівудські зірки допомагають коштами українським біженцям та нашим Збройним силам. Зокрема, Міла Куніс, що має українське походження, разом зі своїм чоловіком Ештоном Кутчером пожертвували $3 мільйони, а подружжя Раяна Рейнольдса та Блейк Лавлі організували збір коштів на потреби українців на додаток до власних пожертв.

Також Джоан Роулінг заявила, що передасть до 1 мільйона фунтів на підтримку дітей в Україні, українська співачка Джамала зібрала 67 мільйонів євро для потреб ЗСУ, а Дмитро Шуров, фронтмен гурту Pianoбой, перерахував 100 тисяч гривень на допомогу армії. Королева Великої Британії також зробила пожертву на допомогу українцям, але суму внеску Букінгемський палац шляхетно тримає у таємниці.

Загалом Україну в різний спосіб підтримала величезна кількість зірок, митців й лідерів думок:

Тим паче й українські знаменитості не лишаються осторонь:

Читайте також: Увесь світ проти ПутінаVol.2. Кім Кардаш’ян, Гаррі Каспаров, Елайджа Вуд та інші підтримують Україну та Увесь світ проти ПутінаVol.3. Ґрета Тунберг, Джим Керрі, Вільям Ґібсон та інші підтримують Україну

Читайте нас у Facebook: головні новини культури України та світу

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок