Kozak System присвятили нову пісню захисникам Незалежності

Kozak System присвятили нову пісню захисникам Незалежності

Kozak System присвятили нову пісню захисникам Незалежності
. Facebook: Kozak System

Гурт Kozak System оприлюднив на своєму YouTube-каналі пісню “Мамо”, що присвячується всім захисникам Незалежності України. Сингл увійде до майбутнього альбому “Земля. Вітер. Вогонь.”, реліз якого має відбутися у травні 2022 року.

“Ми планували реліз пісні “Мамо” на квітень цього року разом з кліпом. Але саме зараз прийшов її час. Сьогодні вся країна, всі сини та доньки встали на захист нашої Незалежності, встали на захист нашого народу. І кожна Мама зараз сидить вдома, хвилюється і чекає звісток, але ми можемо запевнити наших мам, що ми повернемося живі. Ворог буде розбитий. Нашим хлопцям та дівчатам, їхнім мамам і татам. Слава Україні!”, – йдеться в публікації на офіційній сторінці гурту Kozak System на Facebook.

Наразі музиканти гурту Kozak System вступили до лав Територіальної Оборони та займаються волонтерською діяльністю, допомагають армії та цивільним.

“Kozak System активні та включені у процеси. Іван Леньо знаходиться у Києві, він вступив до тероборони та весь час дає інтерв'ю для українських та європейських ЗМІ щодо ситуації в Україні. Частина гурту із родинами у Вінницькій області, частина – у Тернопільській, усі залучені до волонтерської діяльності місцевих громад”, – розповіла “Радіо Промінь” менеджер гурту Kozak System Юлія Парамонова.

  • Слухайте шоу нової української музики "Селекція" на Радіо Промінь

Читайте також

Підписуйтесь на розсилку Суспільного головні новини та тексти тижня в одному листі.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок