Ситуація в Умані, що на Черкащині, під контролем, — Плетньова

Ситуація в Умані, що на Черкащині, під контролем, — Плетньова

Ситуація в Умані, що на Черкащині, під контролем, — Плетньова
. Фото Управлінння Нацполіції області

В Умані небезпеки немає та ситуація під контролем. Про це у своєму відеозвернені повідомила мер міста Умань Ірина Плетньова.

Як повідомила Ірина Плетньова, у разі небезпеки містяни будуть проінформовані з офіційних сторінок.

"Крім того, буде звучати сирена. Коли її не буде, вийдіть з укриттів та подивіться на ситуацію довкола. Також не запускайте дрони. Вони будуть знищені негайно ж", — пояснила Ірина Плетньова.

Голова Уманської районної державної адміністрації Ігор Миклащук зауважив, що ситуація в районі контрольована:

"Всі служби працюють належним чином. Наш найбільший ворог зараз — це велика кількість фейків. Тому довіряйте лише перевіреним джерелам".

Що відомо

  • В Умані на Черкащині під час обстрілів загинув чоловік. Про це повідомила речниця Головного управління Нацполіції області Зоя Вовк. 24 лютого близько 08:30 у центральну частину Умані влучив снаряд. Загинув 39-річний уманчанин. Ще п'ятеро людей звернулися до лікарні з травмами.
  • На Уманщині є другий загиблий серед цивільного населення. Про це Суспільному розповіла речниця головного управління Нацполіції Черкаської області Зоя Вовк. Зі слів речниці, 25 лютого поблизу села Розсішки загинув водій вантажівки.
  • В Уманському районі евакуювали жителів села Росішки на Уманщині, повідомила речниця Нацполіції області Зоя Вовк.
  • У Черкаській області внаслідок ворожих обстрілів отримали травми 23 людини. Про це розповів голова облдержадміністрації Олександр Скічко.
  • На Черкащині військова частина, яка знаходиться у селі Дубіївка Черкаського району, зазнала атаки з повітря. Про це повідомив голова Черкаської обласної державної адміністрації Олександр Скічко. З його слів, наразі оголосили евакуацію з Дубіївки та населених пунктів, які в радіусі 16 кілометрів від військової частини.
  • У Смілі у районі "Загребля" обстріляли військову частину. Про це Суспільному повідомив міський голова Сміли Сергій Ананко. З його слів, повідомлення про обстріли ТЕЦ не відповідають дійсності.
  • На території Черкаської області на в’їздах та виїздах із населених пунктів встановлюють блокпости. Роблять це згідно із рішенням обласного оперативного штабу.
  • З 22:00 до 6:00 на території Черкащини діятиме комендантська година. Про це повідомив голова Черкаської обласної державної адміністрації Олександр Скічко. У цей час заборонено перебувати на вулиці та в інших громадських місцях без спеціальних перепусток і посвідчень. Їх отримають працівники підприємств, установ і організацій, що забезпечують життєдіяльність області.

Читайте нас у Telegram: головні новини Черкащини та України

Читайте також

На початок