На Франківщині поліцейський автомобіль зіткнувся з ВАЗ. Травмувалася 5-річна дитина

На Франківщині поліцейський автомобіль зіткнувся з ВАЗ. Травмувалася 5-річна дитина

Доповнено
На Франківщині поліцейський автомобіль зіткнувся з ВАЗ. Травмувалася 5-річна дитина
. Фото: Нацполіція в області

На Івано-Франківщині поліцейський автомобіль зіткнувся з легковиком. Внаслідок аварії травмувалася 5-річна дитина. Про це Суспільне інформують у пресслужбі обласної поліції.

Дорожньо-транспортна пригода сталася ввечері 12 лютого у селі Гвізд Надвірнянської територіальної громади. Як йдеться у повідомленні поліції, водій на службовому автомобілі Mitsubishi Outlander виїхав на виклик щодо домашнього насильства. Коли поліцейський розвертав автівку, то зіткнувся з автомобілем ВАЗ 2106.

У поліції повідомили, що через зіткнення 5-річного хлопчика госпіталізували у Надвірнянську районну дитячу лікарню. Директор медзакладу Іван Бізіля кореспондентці Суспільного розповів, що стан дитини — середньої важкості.

"У нього — закрита черепно-мозкова травма, забій м'яких тканин. Страшного нічого, але ще перебуває у лікарні на спостереженні. В якому стані він поступив, у такому стані й залишається", — розповів Іван Бізіля.

Поліцейські також перевірили водіїв на стан алкогольного сп'яніння — обоє були тверезими.

На винуватця аварії поліцейські склали адміністративний протокол за ст. 124 КУпАП.

Читайте також

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок