Розклад виступів українців у нульовий день Олімпіади-2022 (п'ятниця, 4 лютого): хто змагається

Розклад виступів українців у нульовий день Олімпіади-2022 (п'ятниця, 4 лютого): хто змагається

Розклад виступів українців у нульовий день Олімпіади-2022 (п'ятниця, 4 лютого): хто змагається
. УФФК

Фігуристи першими з українців розпочнуть виступи в Пекіні.

Зимові Олімпійські ігри-2022 офіційно ще не розпочалися, хоча змагання у Пекіні у командних видах спорту уже тривають! Офіційно старт Іграм дасть церемонія відкриття, яка відбудеться в Пекіні в п'ятницю, 4 лютого. У той ж день змагання за олімпійські нагороди розпочнуть фігуристи, а також продовжать групові етапі в кьорлінгу та хокеї.

Для збірної України Олімпіада-2022 розпочнеться одразу в нульовий деньТак називають день проведення церемонії відкриття Олімпіади. Синьо-жовті фігуристи змагатимуться в командному турнірі у коротких програмах - Україна потрапила в десятку збірних, які виступатимуть у цих змаганнях.

Однак на командний турнір Україна вийде в неповному складі - Іван Шмуратко отримав позитивний тест на коронавірус, тож у чоловічому одиночному катанні представника України не буде.

Читайте також: Україна виступить в неповному складі в командному турнірі з фігурного катання на Олімпіаді-2022

У нульовий день, відповідно, розпочнуть Олімпіаду представники в танцях на льоду (Максим Нікітін та Олександра Назарова), а також спортивна пара (Артем Даренський та Софія Голіченко). Початок змагань - о 04:00, пряма трансляція на сайті Суспільне Спорт.

Також у нульовий день відбудеться церемонія відкриття Олімпіади-2022 - прапороносцями України будуть Олександр Абраменко та Олександра Назарова. Пряма трансляція церемонії відкриття - наживо на сайті Суспільне Спорт та телеканалі UA: Перший, з 13:55.

Розклад виступів українці на Олімпіаді-2022: нульовий день (4 лютого)

  • 04:00. Фігурне катання: командний турнір (Максим Нікітін та Олександра Назарова, Артем Даренський та Софія Голіченко)
  • 14:00. Церемонія відкриття Олімпіади-2022 (прапороносці - Олександр Абраменко та Олександра Назарова)

Розклад трансляцій на Суспільному буде опублікований упродовж 30 хвилин!

На початок