Українець Олег Плотницький - MVP у складі "Перуджі" в матчі волейбольної Ліги чемпіонів

Українець Олег Плотницький - MVP у складі "Перуджі" в матчі волейбольної Ліги чемпіонів

Українець Олег Плотницький - MVP у складі "Перуджі" в матчі волейбольної Ліги чемпіонів
. Sir Safety Perugia Volley

Команда українця залишається непереможною в єврокубку.

Лідера збірної України з волеболу Олег Плотницького визнали найціннішим гравцем матчу в складі італійської "Перуджи". Про це повідомляє пресслужба команди.

Команда українця провела перший матч у Лізі чемпіонів у 2022 році. Цього разу "Перуджа" протистояла турецькому "Фенербахче". Для італійського клубу ця зустріч завершилась перемогою з рахунком 3:0 за партіями. А Олег Плотницький отримав звання MVP.

Як Олег Потницький зіграв проти "Фенербахче"?

У матчі з "Фенербахче" український волейболіст розпочав гру в стартовій шістці, але не на звичній для себе позиції - ліберо. Зазвичай Олег Плотницький виступає як догравальник, однак цього разу спеціалізувався виключно на прийомі, а не на атакувальних діяї. Попри нестандартну для себе позицію, українець відзначився одним із найкращих показників на прийомі - 7 очок.

Не без допомоги надійної гри українського волейболіста на прийомі "Перуджа" виграла всі три сети - 24:26, 25:27, 22:25. Таким чином італійська команда залишається непереможною в групі Е - 3 гри з 3-х.

Читайте також: Українець Олег Плотницький став MVP останнього матчу "Перуджи" у 2021 році: відео
  • Відеоогляд матчу "Фенербахче" - "Перуджа" в Лізі чемпіонів

Що сказав Олег Плотницький після гри?

Після перемоги над "Фенербахче" Олег Плотницький зізнався, що така зміна амплуа була вимушеною через нестачу гравців, але такого іноді потребує робота в команді.

"Я дуже задоволений перемогою і дуже задоволений трьома виграними очками. У нас не було чотирьох гравців, під час матчу вибув і Роберто Руссо, а деякі волейболісти грали не на своїх позиціях, як я та Тер Хорст. Але ми - команда, і граємо як команда. Грати на позиції ліберо? Справді важко", - приводить слова українця пресслужба "Перуджи".

Що далі

  • 16 січня. Чемпіонат Італії. "Трентіно" - "Перуджа"
На початок