Суд відправив підпалювача "Епіцентру" на Миколаївщині на примусове лікування

Суд відправив підпалювача "Епіцентру" на Миколаївщині на примусове лікування

Суд відправив підпалювача "Епіцентру" на Миколаївщині на примусове лікування
. Фото: Суспільне Миколаїв

Первомайський міськрайонний суд постановив застосувати примусове лікування до чоловіка, який підпалив будівельний супермаркет "Епіцентр" у Первомайську. Про це кореспондентам Суспільного розповіла речниця Миколаївської обласної прокуратури Валерія Власова

За словами Валерії Власова, З8-річного жителя Первомайська госпіталізують до психіатричної лікарні з суворим наглядом, оскільки він має психічні розлади та не може усвідомлювати значення своїх дій та керувати ними.

Читайте також: "Підпал будівельного супермаркету на Миколаївщині. Обвинувачений перебуває в психіатричному закладі"

Дії чоловіка кваліфікували за статтею 194 Кримінального кодексу України "Умисне пошкодження майна" та статтею 15 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України "Замах на вбивство двох і більше осіб". Санкції статей передбачають довічне ув’язнення.

Що відомо

  • Другого лютого житель Первомайська Микола Регушевський розлив легкозаймисті речовини в супермаркеті та підпалив їх. Травмував двох охоронців, які намагалися його затримати.
  • Вогонь знищив майже 4 000 квадратних метрів площі приміщення торговельного комплексу та товар, який там знаходився.
  • 25 червня 2021 року прокурор оголосив клопотання про обрання щодо підозрюваного запобіжного заходу у виді поміщення до лікарні з надання психіатричної допомоги з посиленим наглядом.

Читайте нас у Telegram

Підписуйтеся на Суспільне Миколаїв у Viber

На початок