Кубок Лиманів. На Миколаївщині відбудеться другий етап ралі "NIKO-2021"

Кубок Лиманів. На Миколаївщині відбудеться другий етап ралі "NIKO-2021"

Кубок Лиманів. На Миколаївщині відбудеться другий етап ралі "NIKO-2021"
.

У суботу, 24 липня, о 19:00 на Соборній площі в Миколаєві відбудеться відкриття ралі "NIKO-2021", а в неділю, 25 липня, в селі Зайчівське стартуватимуть перегони. Про це стало відомо під час брифінгу в Миколаївській облдержадміністрації.

Старт першого автомобіля заплановано на 9:00 поблизу села Зайчівське 25 липня. Ввечері того ж дня відбудеться нагородження переможців на Соборній площі.

"Траса поблизу села Зайчівське, будуть встановлені вказівні знаки, які зорієнтують, де розташована зона для глядачів, де є паркувальні майданчики для автомобілів. Дороги, які перетинаються з трасою змагань, будуть перекриті. За цим слідкуватимуть судді та маршали", – розповів організатор ралі "NIKO-2021", президент автомобільного клубу "Миколаїв" В`ячеслав Мигачев.

Читайте також: "Дорожня розмітка на перехресті вулиць Карпенка і Крилова. Чи задоволені миколаївські водії"

За словами заступника голови Миколаївської облдержадміністрації Олександра Трайтлі, змагання відбуватиметься на польовій дорозі, де немає руху громадського транспорту.

З Миколаївщини братиме участь один екіпаж. Виступатиме Євгеній Гриневич зі своєю дружино, вона виконуватиме роль штурмана.

"Змагатимуся на машині "ВАЗ-2109", від неї залишився тільки кузов, все останнє переробили. Цю машину готували на Західній Україні, ми її купували вже готовою. Переробили під себе – під свій зріст, вагу. Протягом шести сезонів виступали на ній", – розповів Євгеній Гриневич.

За словами пілота, зміна погоди не завадить проведенню змагань.

Фінансування ралі здійснюється за спонсорські кошти.

За словами Олександра Трайтлі, на півдні України черговий етап "Кубку Лиманів" відбувається вже 17 років поспіль.

Читайте нас у Telegram

Підписуйтеся на Суспільне Миколаїв у Viber

На початок