Матір Брітні Спірс стала на її захист: "Вона може про себе подбати сама"

Матір Брітні Спірс стала на її захист: "Вона може про себе подбати сама"

Матір Брітні Спірс стала на її захист: "Вона може про себе подбати сама"
. Інстаграм співачки

Матір Брітні Спірс вперше публічно стала на захист співачки. У петиції, поданій до Вищого суду округу Лос-Анджелес, вона просить, щоб доньці дозволили вибрати нового адвоката.

Лінн Спірс зазначає, що публічний виступ Брітні минулого місяця був "дуже мужнім" та просить "дослухатися до її бажань". У заяві вона визнає, що у 2008 батько Спірс та команда юристів отримали контроль над життям та фінансами співачки за виключних обставин, але відтоді багато що змінилося.

"Нині, як впродовж багатьох останніх років, Брітні Спірс може піклуватися про себе сама, і фактично, в період дії цього опікунства, заробила сотні мільйонів доларів як міжнародна знаменитість. Її можливості, безумовно, інші, ніж були у 2018 році", – йдеться у петиції.

Поряд з проханням про призначення приватного адвоката за вибором Брітні Спірс, йдеться про виконання вимог, озвучених співачкою в суді 23 червня, а саме, щоб її батька усунули з посади опікуна, а їй дозволили "їздити на машині свого хлопця", "мати власні гроші" та "видалити внутрішньоматкову спіраль".

Адвокати, які займаються клопотанням Лінн Спірс, просять, щоб суд розглянув це питання в прискореному порядку.

Що відомо

  • Наразі опікунами співачки є її батько та особиста менеджерка. Джеймса Спірса призначили на цю роль у 2008 році. Після розлучення з танцюристом Кевіном Федерлайном артистка втратила опіку над дітьми, деякий час лікувалася від наркозалежності та психічних розладів і не могла нести відповідальність за свої вчинки та майно
  • Під час своєї заяви 23 червня в суді Спірс заявила, що батько контролював її життя на 100 тисяч відсотків – не дозволяв зробити перерву в роботі або завагітніти. У своєму 20-хвилинному телефонному зверненні співачка назвала умови опікунства образливим.
  • Прохання Лінн Спірс надійшло до суду, коли адвокат її доньки Семюель Інгхем повідомив, що відмовляється від справи Спірс, якою займався з лютого 2008 року.
  • Forbes зазначає, що Інгхем бере за свої послуги 475 доларів на годину і за 13 років роботи з Брітні Спірс заробив мільйони доларів.The New Yorker із посиланням на джерела пише, що Інгхем був лояльний батькові співачки Джеймсу Спірсу й інших опікунів, хоча представляв інтереси співачки.

Читайте також

Брітні Спірс вперше публічно виступила проти опіки батька: "Я хочу повернути своє життя"

На початок