Центри вакцинації у Львівській області змінять графік роботи

Центри вакцинації у Львівській області змінять графік роботи

Центри вакцинації у Львівській області змінять графік роботи
. Міністерство спорту

Найближчими вихідними пункти вакцинації на Львівщині працюватимуть лише у суботу, 19 червня. Про це у коментарі Суспільному повідомив керівник центрів вакцинації у Львівській області Андрій Сороколіт.

"Медикам також потрібно дати відпочити. Вони і так багато днів працюють без вихідних: і в суботу, і в неділю. Тому на цих вихідних працюватимуть шість пунктів вакцинації лише у суботу, а вже наступного тижня усі пункти вакцинації працюватимуть і у суботу, і в неділю", — сказав Андрій Сороколіт.

Відтак працюватимуть по одному пункту вакцинації у Львові, Дрогобичі, Трускавці, Стрию, Червонограді та Новояворівську.

  • У Львові вакцинацію проводитимуть у пункті в Центрі Довженка, що на проспекті Червоної Калини. Там працюватимуть чотири вакцинальні бригади. Пункт працюватиме з 10:00 до 15:00.
  • У Дрогобицькому районному народному домі працюватиме бригада медиків з 9:00 до 17:00.
  • У поліклінічному відділенні КНП "Трускавецька МЛ" працюватиме бригада медиків. Графік роботи з 09:00 до 15:00 год.
  • У Стрийській ЗШ №5 ім. В.Стасюка працюватимуть дві вакцинальні бригади. Графік роботи: 10:00 – 16:00 год.
  • У ЦПМСД міста Червонограда (вул. Івасюка, 8) працюватиме одна бригада медиків. Графік роботи: 08:30 – 15:00 год.
  • У Новояворівському палаці культури "Кристал" пункт вакцинації буде відкритий з 10:00 до 15:00 год.

За даними обласного департаменту охорони здоров'я, 21 червня працюватиме лише 3 центри вакцинації (м.Дрогобич, м.Стрий, м.Новояворівськ) згідно графіку роботи як 19 червня.

23-24 червня працюватимуть пункти вакцинації у ТЦ "Форум Львів", ТЦ "Victoria Gardens", Ліцей Львівський (вул. Лисинецька, 3) з 16:00 до 19:00.

Вакцинацію проводять китайською вакциною CoronaVac. За словами координатора з вакцинації у Львівській області Олега Когута, зараз в області залишилося орієнтовно 27 тисяч доз цієї вакцини.

Що відомо

  • За попередню добу в області провели 1195 досліджень на коронавірус, з них – 45 позитивних. Про це повідомляють у пресслужбі Львівської облдержадміністрації.
  • 15 червня у Львівську область доправили чергову партію вакцини "Pfizer" — 10530 доз. Її використовуватимуть для щеплення працівників органів місцевого самоврядування, судових структур та освіти.
  • 29 травня на стадіоні "Арена Львів" відкрили центр вакцинації населення. На першому етапі там вакцинують людей, які записалися до списку очікування в додатку "Дія", надалі планують щепити усе доросле населення.
  • Із 26 квітня на Львівщині діють протиепідемічні обмеження "жовтої" зони. До цього місяць на території області діяли обмеження "червоної" зони.
  • Департамент фармаконагляду експертного центру МОЗ оприлюднив звіт про результати спостереження за безпекою вакцин проти COVID-19.

Читайте нас у Telegram: головні новини регіону

На початок