Львівщина переходить із "червоної" зони у "жовту" – Немчінов

Львівщина переходить із "червоної" зони у "жовту" – Немчінов

Львівщина переходить із "червоної" зони у "жовту" – Немчінов
. Суспільне Львів

Із 26 квітня на Львівщині будуть встановленні протиепідемічні обмеження "жовтої" зони. Таке рішення прийняли на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, повідомив міністр Кабміну Олег Немчінов.

Нові карантинні обмеження розпочнуть діяти на території Львівщини із 00:00 26 квітня.

У "жовтій" також зоні будуть діяти карантинні обмеження. Зокрема заборонено перебувати на вулиці без документів, проводити в закладах освіти масові заходи за участю понад одного класу та за присутності глядачів тощо.

Львівщина переходить із "червоної" зони у "жовту"– Немчінов
Львівщина переходить із "червоної" зони у "жовту"– Немчінов. МОЗ

На ранок 25 квітня на Львівщині зафіксували 294 нові випадки інфікування коронавірусом. За добу одужали 167 людей, 4 – померли.

Що відомо

  • Від 25 березня на Львівщині встановили "червону" зону епіднебезпеки. На території області діяли додаткові карантинні обмеження.
  • 8 квітня посилений карантин у Львові продовжили до 19 квітня.
  • Згодом карантин продовжили до 4 травня. З 19 квітня за парти повернулися учні молодшої школи: 1-4 класи. Відповідно до рішення комісії із надзвичайних ситуацій у місті з 19 квітня дозволили працювати непродовольчим ринкам. Також працюють літні майданчики та тераси закладів громадського харчування.

Читайте нас у Telegram: головні новини регіону

На початок