За добу COVID-19 діагностували у 47 мешканців Львівщини

За добу COVID-19 діагностували у 47 мешканців Львівщини

За добу COVID-19 діагностували у 47 мешканців Львівщини
. ЛМР

На ранок 13 червня на Львівщині зареєстрували 47 нових випадків інфікування коронавірусом. За добу 73 людей одужали, смертей не зафіксували.

Такі дані повідомили у пресслужбі Львівської облдержадміністрації.

"За попередню добу в області провели 578 досліджень на коронавірус, з них – 47 позитивних", – повідомили в ЛОДА.

Із діагнозом COVID-19 за останню добу на Львівщині госпіталізували 23 людини. В реанімації перебуває 50 людей, з них на апаратах ШВЛ – 16. Заповненість ліжкової мережі становить 10,25%.

Від початку пандемії коронавірус діагностували у 136 953 мешканців Львівщини. 131 181 людина одужала, 3618 – померло.

Що відомо

  • 29 травня на стадіоні "Арена Львів" відкрили центр вакцинації населення. На першому етапі там вакцинують людей, які записалися до списку очікування в додатку "Дія", надалі планують щепити усе доросле населення.
  • На вихідні, 5 та 6 червня, у центрі вакцинації на "Арені Львів" планують вакцинувати щонайменше 2000 людей. Про це Суспільному повідомив регіональний координатор з питань вакцинації проти коронавірусної інфекції у Львівській області Олег Когут.
  • Із 26 квітня на Львівщині діють протиепідемічні обмеження "жовтої" зони. До цього місяць на території області діяли обмеження "червоної" зони.
  • Департамент фармаконагляду експертного центру МОЗ оприлюднив звіт про результати спостереження за безпекою вакцин проти COVID-19.
  • Україна належить до країн із високим ризиком затяжного формування колективного імунітету і може набути його лише у 2023 році. Це пов'язано з дефіцитом вакцин і низькими темпами вакцинації.

Читайте нас у Telegram: головні новини регіону

На початок