Погода: на Миколаївщині прогнозують дощовий тиждень

Погода: на Миколаївщині прогнозують дощовий тиждень

Погода: на Миколаївщині прогнозують дощовий тиждень
. Фото: Pexels

Із 18 до 20 травня в Миколаївській області прогнозують дощі та грози, сонячна погода змінить дощову ближче до суботи, 22 травня. Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр.

Опади обумовлені циклоном, у якому область перебуває з минулого тижня. Атмосферний тиск становить 548 міліметрів ртутного стовпчика. Поступово тиск підвищуватиметься і до кінця тижня підніметься до 762 мм рт.ст.

Дощова погода з грозами прогнозується 18 та 19 травня. Температура повітря знизиться до +19 градусів. Сила вітру — 7-12 метрів за секунду, у поривах підвищення до 18 м/с.

Читайте також: "Грози та зливи. Якою буде погода у понеділок"

У четвер, 20 травня, також очікуються опади. Із середини дня йтиме дощ, який припиниться ближче до вечора. Температура вночі +9…14°, вдень +18…23°.

На Миколаївщині прогнозують дощовий тиждень: опади не припинятимуться до вихідних
Ілюстративне фото: Unsplash

А 21 травня опади не передбачають, на небі мінлива хмарність. Вночі температура повітря становитиме +9... + 11, вдень до +21. Північний вітер швидкістю 7-12 м/с.

У суботу, 22 травня, синоптики прогнозують ясну погоду, з температурою до 22 градусів тепла.

У вівторок, 18 травня, геомагнітна активність зросте до рівня "слабкої бурі" силою п'ять балів, до неділі, 23 травня, активність спаде до двох балів.

Читайте нас у Telegram: новини Миколаївщини

Підписуйтеся на Суспільне Миколаїв у Viber

На початок