Грози та зливи. Якою буде погода у понеділок

Грози та зливи. Якою буде погода у понеділок

Грози та зливи. Якою буде погода у понеділок
. Уніан

17 травня майже на всій території України очікується гроза. Температура повітря встановиться на рівні 19-23 градусів, на Лівобережжі буде дещо тепліше.

Відповідно до прогнозу Укргідрометцентру, у Києві очікується гроза та невеликий дощ. Температура повітря становитиме від +19 до +21 градуса. Вітер північно-західний, 7-12 метрів на секунду.

У центральній Україні дощі та грози. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря становитиме +19...+23 градуси, на Дніпровщині та Полтавщині – до 26 градусів тепла.

На півночі також дощі та грози, вітер північно-західний, 7-12 м/с, денна температура повітря становитиме +20...+23 градусів. На Сумщині повітря прогріється до 28 градусів тепла.

На сході дощі із грозами, вітер південний, 7-12 м/с. Температура повітря становитиме від 26 до 29 градусів тепла.

На півдні хмарно, дощі та грози. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Денна температура повітря становитиме від +20 до +22 градусів.

На заході хмарно, дощі із грозами, на Хмельниччині – без опадів. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря сягне від 18 до 22 градусів тепла.

У Криму дощ та гроза. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, температура повітря – від 20 до 22 градусів тепла.

Що відомо

  • За даними Sinoptik.ua, травень відзначиться нестабільною погодою – очікуються сильні дощі, вітри та значні перепади температур.
  • 2020 рік був найтеплішим за всю історію спостережень в Європі, а останні шість років – найжаркішими у всьому світі.
  • Учені з Метеорологічного бюро Великої Британії прогнозують, що у 2021 році у всьому світі стане прохолодніше, утім він все одно залишиться одним з шести найтепліших років.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі аккаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок