Twitter пропонуватиме користувачам "бути чемними"

Twitter пропонуватиме користувачам "бути чемними"

Twitter пропонуватиме користувачам "бути чемними"
. Фото: officesnapshots.com

Twitter запустив нову функцію, яка пропонуватиме користувачам перевірити їхні відповіді на повідомлення в мережі щодо того, чи не є вони "потенційно шкідливими чи образливими".

Про це повідомили у блозі компанії.

"Люди приходять у Twitter, щоб поговорити про те, що відбувається, і іноді розмови про речі, про які ми дбаємо, можуть ставати напруженішими, і люди часом говорять те, про що пізніше пошкодують. Ось чому у 2020 році ми протестували підказки, які заохочували людей зупинитися та переглянути потенційно шкідливу або образливу відповідь, перш ніж натиснути надіслати", — ідеться у повідомленні.

Як зазначили у компанії, протягом довгого періоду тестування вони визначили, що завдяки новим підказкам люди надсилали менше "потенційно образливих відповідей у соцмережі та покращили свою поведінку".

Зокрема, після отримання підказки щодо перевірки повідомлення 34% виправляли першу відповідь або взагалі її не надсилали. Також, отримавши таке нагадування один раз, 11% людей публікували менше образливих коментарів надалі.

У компанії також відзначили, що такі нагадування з'являються залежно від природи взаємодії між акаунтами.

"Якщо два акаунти пов'язані і часто відповідають одне одному, існує більша ймовірність того, що вони краще розуміють бажаний тон спілкування", — зазначили в компанії.

Що відомо

  • Наглядова рада Facebook 5 травня підтримала заборону доступу колишньому президенту США Дональду Трампу до користування соцмережами компанії. Комісія експертів вважає, що надалі слід переглянути рішення про "безстрокову" заборону використання акаунтів для політика.
  • Голова і засновник соціальної мережі Twitter Джек Дорсі продав свій перший твіт 15-річної давнини у форматі невзаємозамінного токена за 2,916 мільйона доларів.

Читайте також

Аукціон Christie's продав цифровий витвір мистецтва за 69,3 мільйона доларів

Електронна гривня. Як і навіщо центральні банки працюють над власними цифровими валютами

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

На початок