Аналог Clubhouse. Twitter запустив сервіс голосових чатів

Аналог Clubhouse. Twitter запустив сервіс голосових чатів

Аналог Clubhouse. Twitter запустив сервіс голосових чатів
. unsplash

Соціальна мережа Twitter запустила сервіс голосових чатів Spaces для смартфонів на операційній системі Android.

Про це повідомляє The Verge.

Наразі сервіс Spaces працює в режимі бета-тесту і доступ до нього має обмежене коло користувачів операційної системи Android. Наразі залишається недоступною функція створення кімнат для голосових чатів. Всі користувачі мають змогу лише приєднуватися до вже створених кімнат.

У компанії Twitter обіцяють невдовзі розширити функціонал голосових чатів Spaces та відкрити доступ до створення кімнат для усіх користувачів.

Аналітики пов'язують запуск нового сервісу Twitter з популярністю додатку для голосових чатів Clubhouse, який наразі доступний лише для операційної системи IOS. За 11 місяців існування там зареєстрували понад 10 мільйонів користувачів, а вартість проєкту зросла до понад 1 мільярда доларів.

Нещодавно соціальна мережа Instagram також додала функцію "Живих кімнат" (Live Room), де можна вести прямі трансляції одразу вчотирьох. Раніше виходити в прямий ефір могла лише одна людина.

Що відомо

  • 26 лютого соціальна мережа Twitter оголосила, що запроваджує функцію платної підписки Super Followers.
  • Компанія Twitter заблокувала 373 облікові записи, пов'язані з Іраном, Росією та Вірменією через порушення політики соцмережі.
  • У 2020 році Twitter заблокував 1589 акаунтів з Ірану, Таїланду, Саудівської Аравії і Куби за порушення політики компанії з маніпулювання платформою.
  • Раніше у Twitter повідомили, що почнуть ставити позначки фейкам і видаляти їх.
  • Також соцмережа забрала можливість публікації GIF-зображень задля безпеки людей з епілепсією, чутливих до миготливих зображень.

Читайте також

Що таке Clubhouse, як він працює і може вплинути на культуру

Dispo: як працює "антиінстаграм", який має позбавити людей від одержимості ідеальними фото

Готовий біт і генератор рим: у Facebook створили додаток для читання репу

На початок