У ГУР підтвердили висадку десанту в окупованому Криму

У ГУР підтвердили висадку десанту в окупованому Криму

Ексклюзивно
У ГУР підтвердили висадку десанту в окупованому Криму
У ГУР підтвердили висадку десанта у Криму. Фото: ГУР МОУ

У Головному управлінні розвідки підтвердили успішну висадку українського десанту на території Криму.

Читайте цей матеріал кримськотатарською

Про це Суспільному Крим повідомив представник ГУР МОУ Андрій Юсов.

Зазначається, що спецпризначенці "Стугни" та "Братства" у складі спецпідрозділу Тимура ГУР МО України десантувались на території Кримського півострова та завдали вогневе ураження окупаційним військам.

"Можемо сказати, що був жорстокий бій: значні втрати особового складу окупантів. На превеликий жаль є також втрати і серед українських бійців спецпризначенців. Але вони неспівмірні із російськими. Операція з деокупації продовжується і безумовно хочеться звернутися до всіх мешканців Криму, що Крим повернеться до України. Чекайте, допомагайте Силам безпеки й оборони звільняти українську окуповану територію від російських загарбників", — зазначив Юсов.

Нагадаємо, Міноборони Росії стверджує, що українська ДРГ на катері та гідроциклах намагалася висадитися в районі мису Тарханкут, після чого розпочався бій за участю російських прикордонників та авіації ПКС.

Пізніше окупанти заявили про нібито взяття в полон диверсанта, який брав участь у спробі висадки в Криму. Стосовно відео, яке оприлюднили пропагандистські ЗМІ, представник ГУР сказав: "Ми утримуємося від коментарів. І пропагандистські дії російських окупантів коментувати не будемо".

Підписуйтеся на новини Суспільне Крим у Telegram, Viber та у Facebook

На початок