"Рефері вкрав нокаут". Промоутер Усика поскаржився на зупинку українця в чемпіонському поєдинку з Ф'юрі

"Рефері вкрав нокаут". Промоутер Усика поскаржився на зупинку українця в чемпіонському поєдинку з Ф'юрі

Усик — Ф'юрі: бій за абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі 18 травня.
Олександр Усик — Тайсон Ф'юрі. Getty Images/Fayez Nureldine/AFP

У дев'ятому раунді українець був близький до дострокової перемоги.

Промоутер Олександр Красюк поскаржився на зупинку Олександра Усик в чемпіонському поєдинку Усик — Ф'юрі, коли українець був близький до дострокової перемоги над суперником.

Нагода нокаутувати Ф'юрі була в Усика у дев'ятому раунді протистояння. Після серії атак від українця ексчемпіон WBC почав втрачати рівновагу та завалюватися на канати.

Усику не вдалося довершити бій нокаутом — рефері зупинив українця і почав відраховувати нокдаун Ф'юрі. Невдовзі пролунав гонг, і британцеві вдалося відновитися перед "чемпіонськими" раундами.

"Підтримував Усика увесь поєдинок. Жодної неповаги, але рефері вкрав [в Усика] нокаут. Це моя думка. Надзвичайний виступ", — розповів Красюк для DAZN.

Сам Усик на пресконференції припустив, що міг оформлювати нокаут, але натомість концентрується на самому факті своєї перемоги.

"Я про це не думаю — у нас є переможець. Можливо, [так і було] — я про це не думаю. У нас є перемога. Немає нокауту? Окей, без проблем. Але [були] 12 раундів, велика драма".

Увосьме в кар'єрі Ф'юрі побував у нокдауні професійних поєдинків. Зокрема, в нокдаун попереднього бою у жовтні 2023-го британця відправляв дебютант професійного боксу Франсіс Нганну.

Усик вдруге виграє чемпіонські поєдинки у надважкій вазі роздільними рішеннями суддів. Такий самий результат був зафіксований у його реванші з Ентоні Джошуа, в якому українець успішно захистив звання об'єднаного чемпіона WBA, WBO та IBF.

Усик — Ф'юрі: останні новини чемпіонського поєдинку

На початок