Назарій Русин забив гол і допоміг "Сандерленду" врятувати нічию у матчі в Чемпіоншипі

Назарій Русин забив гол і допоміг "Сандерленду" врятувати нічию у матчі в Чемпіоншипі

Назарій Русин святкує гол за "Сандерленд"
Назарій Русин. Фото: MI News/Getty Images

Як провів матч українець.

Український форвард Назарій Русин відзначився голом у складі англійського "Сандерленда". Сталося це у грі 30-го туру Чемпіоншипа проти "Мідлсбро".

Русин проводить перший сезон у складі "Сандерленда", перейшовши з луганської "Зорі" влітку 2023 року. До цього часу український нападник відзначився лише одним голом за англійську команду — у перший день 2024 року проти "Престона".

Після дебютного голу Русин продовжив грати за "Сандерленд", переважно виходячи на заміну. А наприкінці січня відзначився дебютним дублем за молодіжну команду U21.

Другий гол за основну команду "Сандерленда" Русин забив у грі проти "Мідлсбро", де також вийшов на заміну. На 84-й хвилині нападник, обробивши м'яча дотиком після переведення з лівого флангу, наважився на удар з-за меж штрафного майданчика. М'яч після удару українця полетів у ближній кут воріт "Мідлсбро", проте воротар Томас Гловер не впорався із тим, щоб його відбити.

Відео голу Назарія Русина

Загалом на полі у складі "Сандерленда" Русин провів пів години (включно з доданим часом до другого тайму). Гра закінчилася внічию 1:1, гол українця допоміг "Сандерленду" набрати залікове очко.

Назарій Русин у "Сандерленді": що відомо

  • Русин провів 15-й матч за основну команду "Сандерленда" (14 з них українець відіграв в англійському Чемпіоншипі).
  • На рахунку Русина три результативні дії за "Сандерленд" у Чемпіоншипі (два голи та один асист).
  • "Сандерленд" після нічиєї з "Мідлсбро" йде на восьмому місці в другому дивізіоні чемпіонату Англії — 44 очки після 30 матчів. До шостого місця, яке дає можливість потрапити у плей-оф за право виходу в АПЛ, команду українця відділяє лише одне очко.
  • Наступний матч "Сандерленд" Русина зіграє проти "Плімута" у суботу, 10 лютого, у 31-му турі Чемпіоншипа.
На початок