Ентоні Джошуа отримав суперника після двох поразок від Олександра Усика: з ким битиметься британський боксер

Ентоні Джошуа отримав суперника після двох поразок від Олександра Усика: з ким битиметься британський боксер

Ентоні Джошуа отримав суперника після двох поразок від Олександра Усика: з ким битиметься британський боксер
. AP

Ним став американець, який також програв свій останній бій.

Британський боксер Ентоні Джошуа домовився про бій з наступним суперником - американцем Джермейном Франкліном. Про це повідомляє BoxingScene.

Ентоні Джошуа в останніх двох поєдинках зазнав поразки від Олександра Усика. Востаннє наразі в ринг британець виходив в серпні 2022 року, коли програв реванш українському боксеру роздільним рішенням суддів.

Читайте також: Усик переміг Джошуа роздільним рішенням суддів і зберіг чемпіонські пояси у важкій вазі

Серед потенційних суперників Джошуа у наступному бою розглядались кандидатури австралійця Демсі Маккіна (22-0, 14 КО) та шведа Отто Валліна (24-1, 14 КО). Після поразки Франкліна від Ділліана Вайта у листопаді 2022 року, саме американець став головним претендентом на поєдинок з Ентоні.

Представники Ентоні Джошуа та Джермейна Франкліна домовились про умови поєдинку, включаючи дату та місце проведення. Таким чином, наступний бій британського боксера відбудеться 1 квітня на лондонській O2 Arena.

Перемовинам Джошуа з цим боксером передувала згода на бій з Тайсоном Ф'юрі. Зрештою останній віддав перевагу Усику в протистоянні за титул абсолютного чемпіона світу у гевівейті. Це сталось після того, як у жовтні 2022 року "Циганський король" не зміг домовитись з Джошуа про очний поєдинок.

Читайте також: "Вони домовилися битись без проміжних поєдинків". Промоутер Ф'юрі назвав нові деталі бою проти Олександра Усика

Хто такий Джермейн Франклін

  • Джермейн Франклін - 29-річний американський боксер.
  • На професійному рингу Франклін дебютував у 2015 році. З того моменту провів загалом 22 поєдинки, з яких 14 виграв нокаутом.
  • Єдиної наразі поразки Джермейн зазнав у листопаді 2022 року, програвши Ділліану Вайту роздільним рішенням суддів.
  • У рейтингу BoxRec Джермейн Франклін посідає 29-те місце.

Що відомо

  • Суперником Джермейна Франкліна в його останньому поєдинку був Ділліан Вайт, який у квітні 2022 року зазнав поразки у бою за титул чемпіона світу за версією WBC.
  • Джермейн Франклін готувався до свого попереднього бою проти Ділліана Вайта за участі Тайсона Ф'юрі, який був одним з його спаринг-партнерів.
  • Ділліан Вайт виграв бій проти Франкліна роздільним рішенням суддів. Він може стати суперником Джошуа у 2023 році, якщо той переможе Джермейна, а сам Вайт виграє свій наступний бій.
На початок