Замість Гайдукевича в Рівненську обласну раду зайде Людмила Козак. Що про неї відомо

Замість Гайдукевича в Рівненську обласну раду зайде Людмила Козак. Що про неї відомо

Замість Гайдукевича в Рівненську обласну раду зайде Людмила Козак
Замість Віталія Гайдукевича в обласну раду зайде Людмила Козак. . Колаж Суспільне Рівне\Facebook Рівненська обласна рада

Депутаткою Рівненської обласної ради ОВК 9 травня визнала Людмилу Козак. Вона зайшла замість Віталія Гайдукевича, як наступна у партійному списку Європейської солідарності.

Про це повідомили у Facebook Рівненської обласної ради:

"Сьогодні відбулося засідання Рівненської обласної виборчої комісії, під час якого розглянули лист Рівненської обласної ради про дострокове припинення повноважень депутата від партії Європейська солідарність Віталія Гайдукевича".

Заяву Віталія Гайдукевича про складання мандата депутати облради погодили на сесії 26 квітня: 28 проголосували "за", один — "проти" та троє не голосували.

На сесії не було обговорення цього питання.

Голова облради Андрій Карауш у Telegram повідомив, що Гайдукевич вказав у заяві, що "волонтерська діяльність у нього забирає багато часу і це "унеможливлює" виконання депутатських обов'язків".

Замість Віталія Гайдукевича депутаткою Рівненської облради обласна виборча комісія визнала Людмила Козак, як наступна за черговістю кандидатка від Європейської солідарності. Відповідне рішення ОВК оголосять на найближчій сесії обласної ради. Тоді ж їй буде вручено депутатський мандат.

Також комісія прийняла рішення про складання Людмилою Козак депутатського мандата Рівненської районної ради.

Що відомо про Людмилу Козак

Сайт Рівненської райради інформує, що Людмилі Козак 55 років, родом з Миколаївської області, нині проживає у селі Верхів Острозької громади. Має вищу освіту, закінчила економічний факультет Української сільськогосподарської академії. Була керівником апарату в Острозькій РДА.

Працює начальником відділу зовнішніх зв'язків Острозької міської ради. Є депутаткою Рівненської районної ради від "Європейської солідарності", входить до складу постійної комісії з питань бюджету, фінансів та податків.

Суспільне Рівне у Telegram | Viber | Instagram | Twitter | YouTube | Facebook

На початок