У Миколаєві водій на "BMW" скоїв ДТП, а його пасажир напав на правоохоронця — поліція

У Миколаєві водій на "BMW" скоїв ДТП, а його пасажир напав на правоохоронця — поліція

Автомобіль "BMW" на місці аварії, Миколаїв, 15 квітня 2024 року
Автомобіль "BMW" на місці аварії, Миколаїв, 15 квітня 2024 року. ГУ Нацполіції в Миколаївській області

У Миколаєві 15 квітня на перехресті вулиць Погранична й 6-та Слобідська сталась дорожньо-транспортна пригода за участі чотирьох автомобілів. Троє людей травмовані, їх госпіталізували. Водій й пасажири "BMW" намагались покинути місце події, втім їх зупинили патрульні та місцеві.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції Миколаївської області.

За даними правоохоронців, водій на "BMW 520", порушивши правила дорожнього руху, зіткнувся з автомобілями "Honda Civic", "Volkswagen Golf" та "Daewoo Lanos".

"У результаті автопригоди тілесні ушкодження отримали водій та пасажир автомобіля "Volkswagen Golf" та водій "Daewoo Lanos". Усіх трьох медики госпіталізували", — йдеться в повідомленні поліції.

У Миколаєві водій на "BMW" скоїв ДТП, а його пасажир напав на правоохоронця — поліція
Одна з автівок, що потрапила у ДТП, Миколаїв, 15 квітня 2024 року. ГУ Нацполіції в Миколаївській області

Відносно водія "BMW" розпочали кримінальне провадження через порушення ним правил ПДР або експлуатації транспорту. Санкція статтіЧастина 1 статті 286 Кримінального кодексу України передбачає до трьох років обмеженням волі, з позбавленням права керувати авто строком до трьох років.

Під час з'ясування причин аварії один із пасажирів "BMW", у стані алкогольного сп’яніння, поводив себе агресивно та нецензурно висловлювався у бік правоохоронців, додали у відомстві.

На вимоги поліцейських заспокоїтись та припинити протиправну поведінку чоловік не реагував. Правопорушник вдарив правоохоронця кулаком в обличчя, у результаті чого патрульний отримав тілесні ушкодження.

24-річному чоловіку повідомили про підозру в умисному заподіянні шкоди поліцейському. Санкція статтіЧастина 2 статті 345 Кримінального кодексу України передбачає до п'яти років ув'язнення.

Слідкуйте за головними новинами Миколаєва та області у Telegram, Viber, YouTube, Facebook та Instagram.

На початок