У Миколаєві лише 19 будинків отримали акти готовності до опалювального сезону — директор "Миколаївоблтеплоенерго"

У Миколаєві лише 19 будинків отримали акти готовності до опалювального сезону — директор "Миколаївоблтеплоенерго"

У Миколаєві акти готовності до опалювального сезону станом третє серпня отримали 19 будинків із 1 247. Гідравлічні випробування відбулися в 497 будинках. Темпи підготовки внутрішньобудинкових систем до осінньо-зимового періоду залишаються критично низькими.

Про це в ефірі телеканалу "МАРТ" розповів директор обласного комунального підприємства "Миколаївоблтеплоенерго" Микола Логвінов.

За словами Миколи Логвінова, рівень підготовки з боку об'єднання співвласників багатоквартирного будинку, житлово-експлуатаційних контор та керуючих компаній є незадовільним.

"Ми обслуговуємо 1 247 будинків. З актами готовності у нас 19 будинків. Гідравліку пройшли 427. Ми будемо дуже просити всі керуючі компанії промити будинки перед початком опалювального сезону. Це дуже важливо для того, щоб циркуляція тепла в будинку відбувалася належним чином, і щоб люди отримували якісні послуги. Підприємство виконує свої зобов’язання, подаючи тепло до будинку, а далі — відповідальність керуючої компанії, ОСББ, ЖЕКу", — сказав Микола Логвінов.

Зі слів керівника підприємства, згідно з законодавством, у разі відсутності акту готовності, теплопостачальник в праві не подавати теплоносій.

"Якщо ситуація не зміниться, ми звернемося до відповідних державних органів щодо перевірки стану підготовки будинків до опалювального сезону", — розповів Микола Логвінов.

Слідкуйте за новинами Суспільного Миколаїв у Telegram, Viber, YouTube, Facebook та Instagram.

На початок