У Миколаєві триває опитування серед жителів щодо розробки стратегії розвитку

У Миколаєві триває опитування серед жителів щодо розробки стратегії розвитку

У Миколаєві триває опитування серед жителів щодо розробки стратегії розвитку
Ілюстративне фото. Рexels

У Миколаєві станом на четверте липня триває опитування серед містян та переселенців. Це підготовка даних для соціально-економічного аналізу громади та розробки стратегії розвитку.

Про це журналістам Суспільного розповіла директорка Департаменту економічного розвитку Миколаївської міської ради Тетяна Шуліченко.

За словами директорки департаменту економічного розвитку, дані опитування, розроблені в рамках роботи на стратегію розвитку миколаївської територіальної громади до 2027 року, що підтримується експертами програми розвитку ООН.

"Це дозволить нам визначити пріоритетні напрямки розвитку міста, на які будуть звертати увагу наші мешканці й у тому числі окремі цільові групи",— говорить Тетяна Шуліченко.

Опитування розроблене для чотирьох чергових груп:

  • мешканців міста;
  • внутрішньо переміщені особи;
  • молоді від 14 до 35 років;
  • бізнесу.

Зі слів Тетяни Шуліченко, результати опитування будуть використані для аналізу ситуації в місті та розробки відповідних заходів на вирішення тих чи інших питань, які будуть відкриті в рамках опитування.

"Зокрема, наприклад, є питання щодо задоволеності тими чи іншими послугами, відповідно до результатів будуть розроблятися ті чи інші заходи, які потрібні для вирішення тих чи інших проблемних питань",— розповідає Тетяна Шуліченко.

Взяти участь в опитування можна до 15 липня.

Слідкуйте за новинами Суспільного Миколаїв у Telegram, Viber, YouTube, Facebook та Instagram.

На початок