Сталкерка Гаррі Стайлза надіслала йому 8000 рукописних листів і листівок менше ніж за місяць

Сталкерка Гаррі Стайлза надіслала йому 8000 рукописних листів і листівок менше ніж за місяць

Сталкерка Гаррі Стайлза надіслала йому 8000 рукописних листів і листівок менше ніж за місяць
Гаррі Стайлз. Фото: harrystyles/Instagram

Жінка, яку звинувачують у переслідуванні британського співака Гаррі Стайлза, надіслала йому 8000 рукописних листів і листівок менше ніж за місяць — деякі з них були на весільну тематику.

Про це розповідає BBC.

Майра Карвальо надсилала Стайлзу рукописні листи й замовила для нього серію листівок в Інтернеті, повідомили в Королівському суді Гарроу. Прокурори стверджують, що деякі з листівок були весільними.

Також два листи були доставлені артисту особисто в руки.

Судові документи свідчать, що громадянка Бразилії проживала в хостелі для туристів у районі Ерлс-Корт на заході Лондона після прибуття до Великої Британії в грудні. Її сім'я не знала, що вона приїхала до країни.

Жінка не визнала себе винною. Її триматимуть під вартою до слухання 19 квітня.

У 2019 році бездомний чоловік, який кілька місяців жив біля будинку Стайлза, був визнаний винним у переслідуванні співака. Музикант розповів суду, що після переслідування він відчував себе "наляканим" і "дуже незручно".

Хто такий Гаррі Стайлз

Гаррі Стайлз — британський співак, автор пісень та актор. Він розпочав свою музичну кар'єру у 2010 році з участі в шоу The X Factor. Після того, як хлопець не досяг успіху у відборі вокального конкурсу, він разом із чотирма іншими учасниками шоу заснував бойзбенд One Direction, який згодом став одним із найуспішніших гуртів за весь час.

Музикант підтримує Україну з початку повномасштабного вторгнення — кліп для Стайлза на пісню As It Was українська режисерка Таню Муіньо закінчувала знімати якраз наприкінці лютого 2022 року.

Артист неодноразово підіймав український прапор на концертах, а на музичному фестивалі Coachella-2022 після його виступу на екрані з'явився синьо-жовтий відеоряд.

Читайте нас у Facebook, Instagram і Telegram, дивіться наш YouTube і TikTok

Поділіться своєю історією з Суспільне Культура. З нами можна зв'язатися у соціальних мережах та через пошту: [email protected]

На початок