Черкаські військові розповіли, чому на пресконференції Усика лежав прапор 156 окремого батальйону 118 бригади ТРО

Ексклюзивно
Черкаські військові привезли Усику свій прапор. Фото надане речником 118 бригади ТрО Максимом Дубінським

Під час пресконференції боксера Олександра Усика на столі був розгорнутий прапор 156 окремого батальйону 118 бригади ТРО Черкас.

Як розповів у коментарі Суспільному речник 118 окремої бригади сил територіальної оборони Максим Дубінський, боксер постійно підтримує та допомагає 156 батальйону.

Військові своєю чергою вболівали та, аби підтримати боксера, передали прапор перед поєдинком:

"Прапор, що лежав на столі під час пресконференції абсолютного чемпіона світу Олександра Усика, це дійсно прапор 156 окремого батальйону 118 бригади ТРО. Команду Усика та наш підрозділ пов'язує те, що чемпіон постійно підтримує та допомагає 156 батальйону. Прапор йому передали перед поєдинком з Ф’юрі, для підняття бойового духу і дуже приємно, що він його взяв на пресконференцію, яка відбулася після бою".

156 окремий батальйон 118 окрема бригада ТрО Черкаси

У 156 окремому батальйоні розповіли, що перемоги боксера надихають військових:

"Кожна така перемога дає нам сил і наснаги на велику, найважливішу Перемогу. Бойові побратими з нашого батальйону підтримали Усика в цьому історичному поєдинку. Зі стягом нашого батальйону святкування було ще солодше і драйвовіше!

Також у батальйоні додали, що такі міжнародні події — це хороший момент для нагадування світові про війну в Україні.

156 окремий батальйон 118 окрема бригада ТрО Черкаси

Нагадаємо, що Олександр Усик став першим абсолютним чемпіоном світу з надважкої ваги в історії України. Всі титули в дивізіоні українець об'єднав після перемоги роздільним рішенням суддів над Тайсоном Ф'юрі.

Читайте нас у Telegram

Дивіться нас на YouTube

Надсилайте новини про події з життя на Черкащині