На Миколаївщині чоловік ампутував носа, губи та статеві органи батьку та стріляв по поліцейським

На Миколаївщині чоловік ампутував носа, губи та статеві органи батьку та стріляв по поліцейським

На Миколаївщині чоловік ампутував носа, губи та статеві органи батьку та стріляв по поліцейським
. Нацполіція

20 січня 36-річний житель Доманівки в ході конфлікту власноруч ампутував батькові носа, губи та частково статеві органи. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Поранений пенсіонер зміг дійти до будинку своєї сестри та попросити допомоги, жінка викликала швидку і поліцію.

55-річний чоловік із тяжкими травмами був госпіталізований.

За інформацією завідувача урологічним відділенням Миколаївської ЛШМД Олександра Нанарова, пенсіонер перебуває у тяжкому стані.

До помешкання його сина 21 січня правоохоронці приїхали для проведення слідчих дій.

Під час обшуку, чоловік, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини та незаконне поводження зі зброєю, відкрив стрілянину по поліцейським із ймовірно переробленої гвинтівки, поранивши двох співробітників поліції. Обидва перебувають у лікарні.

Читайте також: "Ексдепутат намагався втекти від миколаївських патрульних"

Житель Доманівки не припиняв стрілянину і після поранення поліцейських. Він продовжував чинити збройний опір. На місце події направили бійців роти поліції особливого призначення.

Дії чоловіка кваліфіковані за ст. 348 ККУ "Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця", що передбачає позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Станом на 19:48 бійці спецпідрозділу КОРД штурмом взяли будинок озброєного жителя Доманівки. В результаті – чоловіка затримали та роззброїли, він живий. 

Слідчі дії тривають.

Суспільне Миколаїв готове надати право висловити свою позицію учасникам події. Для цього пропонуємо зв'язатися з редакцією у будь-який зручний спосіб.

На початок