Кандидатів у мери Миколаєва запрошують взяти участь у дебатах на Суспільному

Кандидатів у мери Миколаєва запрошують взяти участь у дебатах на Суспільному

Кандидатів у мери Миколаєва запрошують взяти участь у дебатах на Суспільному
. Суспільне Миколаїв

Олександра Сєнкевича та Владислава Чайку − кандидатів на посаду Миколаївського міського голови, які попередньо вийшли у другий тур місцевих виборів, запрошують долучитись до дебатів на Суспільному Миколаїв.

Одразу після офіційного оголошення результатів першого туру виборів, Суспільне Миколаєва надасть офіційні запрошення до участі в дебатах обом кандидатам.

"Ми вже почали активну підготовку проєкту, на понеділок запланували технічний тракт. Ми вдячні іншим ЗМІ за готовність підтримати Суспільне, однак для збереження повної незалежності ми маємо провести дебати самостійно. Будемо раді поділитись результатами нашої роботи", − каже тимчасово виконувачка обов’язків продюсерки Миколаївської філії Суспільного Галина Щерба.

Станом на 30 жовтня взяти участь у дебатах погодився тільки один із кандидатів − Олександр Сєнкевич.

"Так, я прийду на дебати на Суспільне Миколаїв, але прошу, аби Суспільне організувало якомога більше можливостей для трансляції на всіх можливих каналах. Для того, щоб більша кількість миколаївців могла побачити і оцінити справжні кандидатури на пост міського голови", розповів Олександр Сєнкевич.

Інший кандидат на посаду мера міста Владислав Чайка раніше, в інтерв'ю телеканалу NewsOne, сказав, що готовий взяти участь у дебатах. Кореспондентам Суспільного прессекретар політика Юрій Багрянцев цю інформацію не спростував, але і не підтвердив. Він зазначив, що відповідь надасть після офіційного оголошення результатів виборів та коли отримають запрошення на дебати від Суспільного.

Що відомо

  • Телеканал, радіо і діджитал-платформи Миколаївської філії Суспільного не належать жодній політичній чи бізнес-групі, працюють винятково в інтересах українських громадян на кошти платників податків, тож можуть виступити майданчиком для незалежної дискусії кандидатів на рівних умовах.
  • Із 6 по 21 жовтня в ефірі телеканалу UA: МИКОЛАЇВ вийшло 11 випусків проєкту "Виборчий округ. Місцеві" за участі кандидатів на посаду Миколаївського міського голови та кандидатів у депутати Миколаївської міської та обласної рад. На прямий ефір Суспільного з кандидатів у мери міста прийшов Олександр Сєнкеви та Юрій Гранатуров. Владислав Чайка прийти не зміг.
На початок