Російські військові обстріляли багатоквартирний будинок у місті Селидове на Донеччині

Російські військові обстріляли багатоквартирний будинок у місті Селидове на Донеччині

Оновлено
Пошкоджений обстрілом будинок у місті Селидове, Донецька область
Вибиті вікна у будинку Ніни, Селидове, Донецька область. Telegram/Вадим Філашкін

8 квітня російські військові обстріляли місто Селидове у Донецькій області. Внаслідок цього пошкоджений дев'ятиповерховий багатоквартирний будинок. Є поранені.

Про це повідомив начальник Донецької МВА Вадим Філашкін.

"Серед п'яти поранених внаслідок обстрілу багатоквартирного будинку у Селидового на Донеччині літня пара та 16-річна дівчина. Тип зброї, якою російські війська атакували населений пункт, встановлюють", — повідомила обласна прокуратура.

Як повідомили у Селидівській МВА, поранених внаслідок обстрілу багатоквартирного будинку у Селидовому на Донеччині доправили до лікарень Селидового та Покровська. Стан середньої важкості. Загиблих немає.

В МВА уточнили, що місто обстріляли зі зброї невстановленого зразка.

Як уточнила Суспільному Донбас речниця ДСНС Вероніка Бахал, рятувальники ліквідували займання, яке виникло внаслідок обстрілу в зруйнованій квартирі на п'ятому поверсі будинку.

"Внаслідок обстрілу зруйноване перекриття між 5 та 6 поверхами, виникла пожежа квартири на 5 поверсі багатоквартирного будинку. Рятувальники з 4-го та 8-го поверхів будинку врятували 4 мешканців, в тому числі 1 дитину, які через небезпечні фактори пожежі не могли самостійно покинути приміщення", — йдеться у повідомленні ДСНС.

Що відомо про обстріли Селидового у Донецькій області

Це вже вдруге армія РФ обстрілює Селидове цього місяця. Попередню атаку місто пережило 3 квітня. Тоді військові РФ, за повідомленням поліції, випустили п'ять ракет С-300: поцілили у район, в якому розташовані житлові будинки, адміністративні будівлі, а також Алея слави загиблих воїнів.

Селидове розташоване за понад 30 кілометрів на захід від окупованої Авдіївки.

Селидове, Донецька область
Селидове на мапі проєкту DeepState. Скрін з мапи проєкту DeepState

Читайте всі новини Донбасу в Telegram, Viber, Facebook, YouTube та Instagram

На початок