Російські військові 7 березня обстріляли Костянтинівку на Донеччині — поранені двоє людей

Російські військові 7 березня обстріляли Костянтинівку на Донеччині — поранені двоє людей

Оновлено

7 березня російські військові обстріляли приватний сектор міста Костянтинівки Донецької області. Поранені двоє людей. Станом на 17 годину пошкоджені 35 будинків, два фасади багатоповерхових будинків, а також електромережа та газогін.

Про це Суспільному Донбас повідомив в. о. начальника Костянтинівської МВА Сергій Горбунов.

"О 15:07 російські військові завдали по місту удару керованою авіабомбою КАБ-500. Внаслідок цього поранені чоловік 1981 року народження та жінка 1947 року. З осколковими пораненнями їх доправили до травмпункту місцевої лікарні", — розповів Сергій Горбунов.

У прокуратурі Донеччини уточнили, що 43-річному чоловіку з різаними ранами голови надали допомогу на місці, а жінку 76 років доставили до лікарні з мінно-вибуховою травмою й пораненням обличчя.

"Під час атаки люди були в своїх оселях та дістали ушкодження від розбитого скла", розповіли у обласній прокуратурі.

За даними прокуратури, правоохоронці розпочали досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Горбунов уточнив Суспільному, що це перший обстріл міста від початку цієї доби.

Він зазначив, що ведуться роботи з відновлення електромежі та газопостачання. Запланована видача матеріалів для відновлення.

Наразі у Костянтинівці залишаються близько 42 тисяч людей, каже Сергій Горбунов. До повномасштабного російського вторгнення жили 70 тисячі людей.

Читайте всі новини Донбасу в Telegram, Viber, Facebook, YouTube та Instagram

На початок