"З полону повернули сьогодні, на день народження сина": дружина прикордонника, яка чекає чоловіка у Хмельницькому

"З полону повернули сьогодні, на день народження сина": дружина прикордонника, яка чекає чоловіка у Хмельницькому

Прикордонник Олександр, дружина якого зараз живе у Хмельницькому, сьогодні, 31 січня, під час обміну полонених повернувся в Україну. До полону чоловік потрапив 20 травня 2022 року, вийшовши разом з іншими захисниками Маріуполя із заводу "Азовсталь".

Про це Суспільне Хмельницький розповіла дружина Олександра Ольга.

За її словами, через початок повномасштабного вторгнення переїхала з родиною до Хмельницького. Про те, що чоловік повернувся з полону, дізналась під час телефонного дзвінка від представниці координаційного центру.

Ольга під час акції "Поверніть Героїв з полону"у Хмельницькому
На передньому плані Ольга під час акції "Поверніть Героїв з полону", 2024, Хмельницький. Фото: Ольга

"Я почула: "Ваш чоловік уже в Україні". Я її перепитала: "Це точно? Це правда?". Не переставала ставити ці питання. Чоловік зателефонував мені близько 17 години, ми говорили приблизно пів хвилини. Перше, що сказав: "Усе добре". З полону повернули сьогодні, на день народження сина. Я одразу зателефонувала нашому Олександру, якому виповнилося 22 роки, кажу: "Сашко, уявляєш який подарунок!". До цього часу в мене на заставці стоїть фото чоловіка, менший син Єгор, якому майже три роки, весь час бере телефон, каже "тато" і цілує його", — розповіла Ольга.

Жінка каже, у них з Олександром троє дітей. Вона, діти і його мама чекають на зустріч із захисником.

Перший заступник очільника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін повідомив, з російського полону повернули двох жителів Хмельниччини. Це військові з Кам'янця-Подільського та Полонного.

Слідкуйте за новинами Суспільне Хмельницький у Telegram, Viber, YouTube, Instagram, Facebook та Threads.

На початок