В Житомирі військовим передали 100 комплектів зимової форми від закордонних благодійників

В Житомирі військовим передали 100 комплектів зимової форми від закордонних благодійників

29 листопада житомирські волонтери та представники влади передали сто комплектів зимової форми для військових. Вартість комплектів — 600 тисяч гривень. Форму придбали закордонні благодійники.

Про це Суспільному розповіла директорка гуманітарного хабу "Житомир" Катерина Дроботько.

За її словами, до комплектів входять і теплі куртки на флісі, і теплі штани. Форма виробництва Туреччини.

"Передаємо 100 комплектів зимової військової форми на військову частину А-3508. Для нас як для волонтерів це дуже важлива передача, оскільки це перш за все комфорт наших військових, який ми можемо забезпечити", — сказала Катерина Дроботько.

Директорка гуманітарного хабу "Житомир" розповіла, що комплекти зимової форми 29 листопада відправлять на схід України. З її слів, від військових постійно надходять запити на медикаменти та спорядження, тому волонтери гуманітарного хабу почали формувати наступну передачу для військових на фронт.

ЗСУ, військова форма, благодійність
Директорка гуманітарного хабу "Житомир" Катерина Дроботько передає форму військовим. Фото: Тетяна Іскоростенська/Суспільне Житомир

ЗСУ, військова форма, благодійність
Зимова форма для військових від закордонних благодійників. Фото: Тетяна Іскоростенська/Суспільне Житомир

"Гуманітарний хаб «Житомир» завжди допомагає військовим. Це потрібно і нашим хлопцям, і нашим дівчатам", — сказав під час передачі форми Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

"Лише в синергії державна влада, місцеве самоврядування, громадянське суспільство можемо зробити максимум для наближення нашої перемоги", — сказав заступник начальника Житомирської обласної військової адміністрації Юрій Денисовець.

ЗСУ, військова форма, благодійність
Фото: Тетяна Іскоростенська/Суспільне Житомир

Підписуйтеся, читайте, дивіться головні новини Житомирщини на наших платформах:

Telegram | Instagram | Viber | Facebook | YouTube

На початок