Головне управління Нацполіції в Миколаївській області очолюватиме полковник Сергій Махно

Головне управління Нацполіції в Миколаївській області очолюватиме полковник Сергій Махно

Головне управління Нацполіції в Миколаївській області очолюватиме полковник Сергій Махно
Новий очільник Нацполіції в Миколаївській області Сергій Махно, Миколаїв, 13 жовтня, 2023 року. Фото: ГУ Нацполіції в Миколаївській області

Головне управління Нацполіції в Миколаївській області з 13-го жовтня очолюватиме полковник поліції Сергій Махно. До цього Махно був начальником управління карного розшуку поліції Києва.

Про це повідомила пресслужба Національної поліції Миколаївської області.

Новий очільник Нацполіції області Сергій Махно розповів про готовність взаємодії з місцевим самоврядуванням, правоохоронними службами та силами безпеки й оборони країни. Це необхідно для забезпечення правопорядку і безпеки у громадах.

Голова Національної поліції України Іван Вигівський зазначив, історія продемонструвала, що Миколаївський регіон є стратегічним.

"Цей регіон залишається для мене близьким і важливим. Я прекрасно розумію, що понад рік повномасштабної війни, Миколаїв потерпав від щоденних обстрілів, я знаю, як виснажені тут мешканці. Я дякую всьому особовому складу, кожному співробітнику поліції Миколаївщини за стійкість та витримку, всі разом, з силами безпеки й оборони та мешканцями, відстояли місто, зупинили ворога і не дали йому прорватись далі", — говорить Іван Вигівський.

Попередній керівник Сергій Шайхет відтепер очолюватиме Департамент міграційної поліції Національної поліції України. Він очолював поліцію Миколаївщини понад три роки.

Що відомо про Сергія Махно

Сергій Махно закінчив Донецький інститут внутрішніх справ та Київський університет внутрішніх справ. Почав працювати у міліції з 1999 року командиром взводу ДПС в Полтавському обласному управлінні ДАІ. У 2004 та 2005 році очолив взвод супроводу, а в 2005 став командиром взводу ДПС Полтавського міського управління.

У період, коли чинний голова Нацполіції України Іван Вигівський очолював Головне управління Полтавщини у 2020-2021 роках, Сергій Махно був його заступником.

До керівної посади у Миколаївській області Сергій Махно обіймав посаду начальника управління карного розшуку Головного управління Нацполіції у Києві.

Слідкуйте за головними новинами Миколаєва та області у Telegram, Viber, YouTube, Facebook та Instagram.

На початок