Жителі двох громад на Миколаївщині отримали навчальні набори для вирощування курчат

Жителі двох громад на Миколаївщині отримали навчальні набори для вирощування курчат

Жителі двох громад на Миколаївщині отримали навчальні набори для вирощування курчат
Дівчинка гладить курчат, 9 жовтня 2023 року. Фото: Олександр Мосін

У Миколаївській області жителі Широківської та Снігурівської громад дев'ятого жовтня отримали стартові навчальні набори для вирощування курча-бройлера. Загалом у проєкті взяли участь понад 620 родин.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав виконавчий директор Миколаївського регіонального відділення Асоціації міст Олександр Мосін.

За словами директора, перед тим, як отримати стартові набори для вирощування курча-бройлера, людям надали необхідну інформацію.

"Це дуже важливо, тому що територія, яка була під окупацією; (люди — ред.), які дуже постраждали внаслідок військових дій, (а до цього — ред.) все життя займались домашнім господарством, залишилися без засобів для існування. Наше завдання разом з нашими партнерами полягає у тому, щоб навчити людей забезпечувати себе та свою родину. Фактично зробити з цього малий бізнес, який дозволить їм отримувати прибуток та засоби для існування", — сказав Олександр Мосін.

Люди у черзі за отриманням курчат, 9 жовтня 2023 року
Люди у черзі за отриманням курчат, 9 жовтня 2023 року. Фото: Олександр Мосін

Проєкт реалізували завдяки громадській спілці "Міжрегіональний союз птахівників та кормовиробників України", яка отримала фінансову підтримку від благодійної організації "Ветеринари без кордонів".

Слідкуйте за головними новинами Миколаєва та області у Telegram, Viber, YouTube, Facebook та Instagram.

На початок