Виплати від ООН. У Миколаєві планують розпочати нову програму допомоги

Виплати від ООН. У Миколаєві планують розпочати нову програму допомоги

Миколаївська міська рада та Організація Об'єднаних Націй розпочнуть нову програму щодо надання фінансової допомоги. Початок проєкту запланували на наступний тиждень — з 11-17 вересня.

Про це повідомили в пресслужбі міськради.

Програма надання грошової допомоги триватиме приблизно 4 місяці.

"Зареєстрованим громадянам будуть виплачувати 1,5 тисячі гривень щомісяця на кожного члена сім'ї", — йдеться в повідомленні.

За словами віцемера Анатолія Петрова, виплати можуть отримати соціально незахищені категорії населення, включаючи багатодітні та малозабезпечені сім'ї.

Прийом документів триватиме в міських територіальних центрах соціального обслуговування.

Детальну інформацію про категорії, перелік необхідних документів та місця реєстрації публікуватимуть на офіційному вебсайт Миколаївської міської ради й сторінках мерії в соціальних мережах.

Що відомо

  • На Миколаївщині тривав прийом заяв на грошову допомогу від управління верховного комісара Організації Об'єднаних Націй. На виплати можуть розраховувати родини, які не отримували раніше допомоги від міжнародних організацій та мають дохід менш ніж 5 400 гривень на одну людину. Виплата — одноразова. Виняток — люди, які постраждали внаслідок підриву Каховської ГЕС.

Слідкуйте за головними новинами Миколаєва та області у Telegram, Viber, YouTube, Facebook та Instagram.

На початок