"Могли навіть забивати більше". Сергій Ребров оцінив дебютний матч на посаді тренера збірної: що сказав тренер

"Могли навіть забивати більше". Сергій Ребров оцінив дебютний матч на посаді тренера збірної: що сказав тренер

"Могли навіть забивати більше". Сергій Ребров оцінив дебютний матч на посаді тренера збірної: що сказав тренер
. Сергій Ребров у матчі проти Німеччини, фото: Getty Images

Що сказав головний тренер збірної України з футболу після матчу з Німеччиною.

Збірна України з футболу провела товариську гру проти Німеччини. Ця зустріч стала першою для Сергія Реброва на посаді головного тренера команди.

Матч проти "Бундестім" Україна завершила внічию з рахунком 3:3. Походу поєдинку "синьо-жовті" вели у два голи, але пропустили двічі в останні 10 хвилин зустрічі.

Після завершення поєдинку у Бремені Сергій Ребров провів першу післяматчеву пресконференцію у статусі тренера збірної України.

  • Про заявку на матч проти Німеччини

"Ми намагалися на кожну позицію створити конкуренцію. Випали ці гравці [Буяльський, Русин, Кочергін], до них немає жодних питань у плані тренувального процесу. Впевнений, вони все розуміють. Ці 4 гравці готуватимуться до офіційних матчів".

  • Як Ребров оцінює результат гри з Німеччиною
"3:3? Запитайте у себе, чи це успіх грати з Німеччиною 3:3. Це неофіційна гра, створювали достатньо моментів і могли навіть забивати більше".
  • Про заміни під час матчу з Німеччиною

"Декілька змін були планових, але залишили наприкінці дві заміни та використали. Миколенко сказав, що трохи відчуває коліно, тож останні заміни - вже дивилися по ситуації на полі".

  • Про підтримку від українських вболівальників
"Я вдячний гравцям, вболівальникам, що прийшли на стадіон. Відчували їхню підтримку, це дуже важливо. Чули підтримку й для ЗСУ - також приєднуємося до цього. Ця гра також дуже важлива для України - показати підтримку Німеччини, яка запропонувала зіграти цей матч. Для мене особливо це теж важливий матч, він перший. Радий, що хлопці дуже серйозно поставилися до цієї гри. Вважаю, що показали гідний результат".

Розклад матчів збірної України з футболу у червні

  • 16 червня, 21:45. Північна Македонія - Україна (відбір на Євро-2024)
  • 19 червня, 19:00. Україна - Мальта (відбір на Євро-2024)
На початок