На Тернопільщині заборонили роботу кафе та ресторанів з 23 до 7 години

На Тернопільщині заборонили роботу кафе та ресторанів з 23 до 7 години

На Тернопільщині заборонили роботу кафе та ресторанів з 23 до 7 години
. Суспільне Тернопіль

Роботу розважальних закладів, кафе, ресторанів та закладів культури з 23-ї до 7-ї години ранку заборонили. Таке рішення прийняли на засіданні регіональної комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Перший заступник голови ОДА Ігор Дем’янчук пояснив, що таке обмеження не стосується кінотеатрів та закладів харчування, які надають послугу доставки чи замовлення їжі на винос.

На засіданні комісії вирішили, що в закладах охорони здоров’я Тернопільщини відновлять медичні огляди та роботу лікарсько-консультативних комісій.

Щодо проведення випускного, то комісія доручила обласному лабораторному центру та обласному управлінню освіти підготувати рекомендації і проаналізувати ситуацію з коронавірусом в області. Далі прийматимуть рішення – буде випускний чи ні.

Нагадаємо, 9 липня в Тернополі відновили роботу закладів громадського харчування після 22 години, а також в окремих випадках дозволили партнерські пологи. Про таке рішення повідомив Тернопільський міський штаб.

Натомість обласна комісія 9 липня повідомляла про посилення контролю за дотриманням карантинних вимог на підприємствах та у закладах громадського харчування області.

Що відомо:

На початок