У Тернополі обмежили час роботи закладів громадського харчування

У Тернополі обмежили час роботи закладів громадського харчування

У Тернополі обмежили час роботи закладів громадського харчування
. Суспільне Тернопіль

З 30 червня в Тернополі обмежили час роботи закладів громадського харчування Тернополя. Вони працюватимуть до 22 години. Таке рішення прийняв міський штаб боротьби з коронавірусом.

"Кафе, ресторани, паби і заклади розважальної сфери працюватимуть до 22 години. Також від сьогодні після 22 години заборонена робота усіх підприємств у сфері оптової та роздрібної торгівлі, окрім аптек, автозаправок і продуктових магазинів", – розповіла речниця міської ради Тернополя Мар’яна Зварич.

Також на засіданні штабу вирішили посилити роботу служб, які контролюють дотримання протиепідемічних норм. Йдеться про роботу Тернопільського міського управління Держпродспоживслужби, відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів, поліції, управління муніципальної інспекції.

Введення додаткових карантинних обмежень пов'язане не лише зі зростанням кількості хворих, а й з тим, що інфекційне відділення Тернопільської лікарні майже заповнене. У лікарні швидкої допомоги є 50 ліжок для хворих на коронавірус. А станом на 10 годину там перебували 48 пацієнтів. З них – четверо з підозрою.

Раніше директор медзакладу Ярослав Чайківський повідомляв, що оптимальна кількість пацієнтів інфікційного відділення – 45.

Що відомо:

На початок