Посипають сіллю. У Миколаєві головні автошляхи оброблені реагентами

Посипають сіллю. У Миколаєві головні автошляхи оброблені реагентами

Посипають сіллю. У Миколаєві головні автошляхи оброблені реагентами
Вулиці Миколаєва посипають реагентами. 28 січня 2023 року. Фото: КП "ЕЛУ автодоріг" Миколаєва

Протягом трьох днів, з 28-го по 30 січня, на очищення вулиць Миколаєва від снігу комунальне підприємство "Експлуатаційне лінійне управління автодоріг" використало 175 тонн солі.

Про це кореспондентам Суспільного розповів виконувач обов’язків головного інженера КП "ЕЛУ-автодоріг" Денис Барашковський.

За словами Дениса Барашковського, обробляти дороги почали з 28 січня, як пішов сніг.

"Обробили всі спуски-підйоми, що дало значний результат. Кільця, вони навіть сухі. Відразу запрацював реагент. Тобто сніг почав розмокати, він не утворювався крижаною кіркою", — розповів Денис Барашковський.

В день 28 січня на підприємстві "ЕЛУ автодоріг" чергувало чотири спецавтомобілі та один навантажувач, сказав в.о. головного інженера, надвечір вивели ще чотири автомобілі

"Вони працювали всю ніч, обробляючи в першу чергу ділянки доріг Миколаєва. Це спуски і підйоми та кільця, а потім ми пішли працювати вже згідно з маршрутами, згідно з чергами. Від магістральних, потім ми переходимо до другорядних доріг і покриваючи все місто", — розповів посадовець.

Зранку 30 січня на посипку автошляхів використали близько 30 тонн солі.

За інформацією Миколаївського гідрометеорологічного центру (МГЦ) 31 січня та 1 лютого на території Миколаївщини можливі опади.

"31 січня ми очікуємо проходження атмосферного фронту з Заходу. Можливі невеликі опади: вночі у вигляді снігу, вдень сніг ймовірно з дощем. Температура вночі 2-7 морозу, вдень близько нуля", — сказала черговий синоптик МГЦ Тетяна Лопатіна.

Читайте також

На початок