У лікарнях Дніпра залишаються 18 травмованих через ракетний удар по багатоповерхівці

У лікарнях Дніпра залишаються 18 травмованих через ракетний удар по багатоповерхівці

У лікарнях Дніпра залишаються 18 травмованих через ракетний удар по багатоповерхівці
. Фото: Тарас Ібрагімов/Суспільне

У лікарнях Дніпра залишаються 18 травмованих через ракетний удар по багатоповерхівці, серед них — одна дитина. Про це під час брифінгу повідомив заступник директора департаменту охорони здоров`я Дніпропетровської обласної військової адміністрації Олексій Григорук.

"Наразі у стаціонарах перебувають 18 пацієнтів, в тому числі одна дитина. Серед них нема тяжких, усі вже переведені з реанімації до загальносоматичних відділень для подальшого лікування та реабілітації. Вони забезпечені усім необхідним, зокрема надається й психологічна допомога", — сказав посадовець.

За словами Олексія Григорука, серед травмованих — чотири переселенці.

Загальна кількість травмованих — понад 80 людей, серед них 16 дітей.

"Не вдалося врятувати трьох поранених, вони померли на лікарняних ліжках. У числі загиблих через ракетний удар — четверо медичних працівників: троє стоматологів та медична сестра", — зазначив Григорук.

Він також додав, що внаслідок ракетного удару повністю зруйнована сьома амбулаторія центру первинної медико-санітарної допомоги №4.

Що відомо

  • 14 січня армія РФ вдарила ракетами по Дніпру, повідомив голова ОВА Валентин Резніченко. За оновленими даними з обласної військової адміністрації, загинули 46 людей.
  • Станом на 23 січня з 46 загиблих через ракетний удар по багатоповерхівці у Дніпрі ідентифікували 40 людей. Дев`ятеро осіб вважаються зниклими безвісти.

Читайте також

9 днів трагедії. Біля зруйнованого ракетним ударом будинку в Дніпрі вшановують пам'ять загиблих

Читайте нас у Telegram: Суспільне Дніпро

На початок