Два теплопостачальні підприємства Миколаївщини отримали нові труби

Два теплопостачальні підприємства Миколаївщини отримали нові труби

Два теплопостачальні підприємства Миколаївщини отримали нові труби
. Ілюстративне фото: Миколаївська ОВА

Миколаївщина станом на четверте січня отримала партію труб для підприємств, що забезпечують централізоване теплопостачання. 900 погонних метрів сталевих труб різних діаметрів розподілили між двома підприємствами Вознесенська та Южноукраїнська.

Про це повідомляє Миколаївська ОВА.

За даними ОВА, першу партію труб для підприємств Миколаївщина отримала в рамках проєкту Енергетичної безпеки USAIDЕнергетична безпека є важливим фактором для незалежності та національного суверенітету України.USAID Проєкт енергетичної безпеки (ПЕБ) тісно співпрацює з Урядом України, приватним сектором та громадянським суспільством з метою зміцнення енергетичної безпеки України та перетворення енергетичного сектору країни в сучасну рушійну силу економічного зростання, що орієнтована на ринок та інтегрована в ЄС..

Труби розподілили між комунальним підприємством "Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство" Южноукраїнська та комунальним підприємством "Тепло-Сервіс" Вознесенська.

Станом на 4 січня "Тепло-Сервіс" у Вознесенську безкоштовно отримав 400 метрів труб, які попередньо замовляли для заміни старих, розповіла Суспільного головна бухгалтерка підприємства Олена Таранова.

"Ми робили замовлення на труби, в нас в тепловій мережі труби йдуть більшого діаметра, ніж нам треба. Тому ми будемо замінювали їх на нові труби", — говорить Олена Таранова.

Заміна труб забезпечить енергоефективність під час опалювального сезону та оперативне усунення можливих аварійних ситуацій, зазначила фахівчиня.

"Нам потрібно замінювати теплові мережі, коштів для заміни в нас своїх не було. Ми замовляли ці труби для енергоефективності, для збереження тепла, для зменшення діаметра тих труб, які в нас є, для того, щоб не було аварійної ситуації", — сказала Олена Таранова.

Що відомо

  • У січня 2023 року очікується постачання близько шести тисяч погонних метрів сталевих труб різних діаметрів.
  • Наприкінці 2022 року, чотири тисячі погонних метрів сталевих труб отримало ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" в рамках проєкту взаємодії між Миколаївською міською радою та проєктом Енергетичної безпеки USAID.

Читайте також

Дрова для Миколаївщини. У Вознесенській громаді понад 250 домогосподарств безкоштовно отримали паливну деревину

У Миколаєві відновлюють пошкоджені будинки приватного сектору

У Миколаєві добровольче формування ремонтує бомбосховище для жителів багатоповерхівки

Слідкуйте за новинами Суспільного Миколаїв у Telegram, Viber, YouTube та Instagram.

На початок