Хлопчик, який вижив після обстрілу Слов'янська, втратив вже другу родину

Хлопчик, який вижив після обстрілу Слов'янська, втратив вже другу родину

Хлопчик, який вижив після обстрілу Слов'янська, втратив вже другу родину
. Наслідки обстрілу Слов'янська окупантами 10 жовтня. Фото: Вадим Лях

Хлопчик, який єдиний залишився живий після влучання російського снаряда у приватний будинок у Слов'янську, знаходиться у міській лікарні. Його життю нічого не загрожує.

Про це Суспільному повідомила радниця начальника міської військової адміністрації Слов'янська Світлана В'юниченко.

"Хлопчик знаходиться у лікарні. Його стан середньої тяжкості — переламані ребра. Загрози для життя немає", — розказала В'юниченко.

10 жовтня під час чергового обстрілу Слов'янська російськими віськовими один зі снарядів влучив у приватний будинок. Троє дорослих, які були там, загинули, а дитину вибуховою хвилею винесло на вулицю.

За її інформацією, старша сестра разом з хлопчиком приїхали до Слов'янська у 2015 році з Бахмутського району. На той час вона вже була його опікункою. Про батьків дитини у чиновників достеменної інформації немає.

"Родина, яка з ним була у будинку, це його сестра, яка була опікункою, її цивільний чоловік та мати чоловіка. Зараз вже є охочі всиновити дитину", — додала вона.

Що відомо

  • Вночі на 10 жовтня російські окупанти обстріляли Слов'янськ. Один зі снарядів влучив у приватний будинок, четверо людей загинули, серед поранених 12-річна дитина
  • Протягом 10 жовтня від обстрілів російських окупантів на Донеччині загинули шість мирних жителів, ще восьмеро людей отримали поранення

Читайте всі новини Донбасу в Telegram, Viber, Facebook, YouTube та Instagram

На початок