На Миколаївщині запрацювала нова поліцейська станція

На Миколаївщині запрацювала нова поліцейська станція

На Миколаївщині запрацювала нова поліцейська станція
. Фото: ГУ Національної поліції

На території Мигіївської територіальної громади у Первомайському районі Миколаївської області розпочала роботу поліцейська станція. Дільничний офіцер буде обслуговувати дев'ять тисяч людей у десяти населених пунктах.

Про це повідомила пресслужба Національної поліції у Миколаївській області.

Станція створена у рамках проєкту "Поліцейський офіцер громади". Сутність проєкту в тому, щоб забезпечити кожну громаду поліцейським, або кількома поліцейськими, в залежності від кількості населення у громаді.

Відкрита перша із двох запланованих станцій на території Мигіївської територіальної громади. Ремонт та оснащення станції виконали коштом місцевого бюджету.

Дільничний офіцер Віталій Науменко розпочне роботу на станції, а після відповідного конкурсного відбору та навчання до своїх обов'язків приступить поліцейський офіцер громади.

"Попри воєнний стан ми продовжуємо втілювати в життя безпековий проєкт.Та створюємо комфортні умови для людей, аби вони відчували себе захищеними", — сказав на відкритті станції майор поліції Олександр Козловець.

Що відомо

  • Попередні поліцейські станції у Первомайському районі були відкриті 15 червня 2021 року у селах Очеретня та Тридуби. Вони обслуговують жителів населених пунктів Кривоозерської селищної територіальної громади.

Читайте також

Слідкуйте за новинами Суспільного Миколаїв у Telegram, Viber, YouTube та Instagram.

На початок