Жителям Вознесенська, що на Миколаївщині, планують видавати скло для відновлення вікон у будинках

Жителям Вознесенська, що на Миколаївщині, планують видавати скло для відновлення вікон у будинках

Жителям Вознесенська, що на Миколаївщині, планують видавати скло для відновлення вікон у будинках
. Фото: Суспільне Миколаїв

З початку повномасштабного вторгнення військ Російської Федерації на територію України Вознесенськ неодноразово потерпав від обстрілів. На території міста пошкоджені приватні будинки. Міська влада планує надати скло жителям громади, будинки яких постраждали внаслідок бойових дій.

Про це повідомляє міська влада Вознесенська.

"Продовжуємо підтримувати постраждалих мешканців громади внаслідок бойових дій чи ворожих обстрілів. Наразі міська влада має в наявності скло, яке буде надано для полагодження вікон в будинках, які постраждали", — йдеться в повідомленні.

Для отримання допомоги необхідно заповнити гугл-форму та вказати, кількість та розміри скла, яке необхідне. Приймають заявки до 30 вересня включно.

"Після отримання звернення скло буде порізано відповідно до вказаних вами розмірів у гугл-формі. Готове скло потім необхідно самостійно забрати в пункті видачі, про дату та час повідомимо окремо. Звертаємо увагу, що влада відповідальності щодо правильності замірів не несе, тому просимо одразу вказувати правильні розміри та кількість", — розповіли в міськраді.

Що відомо

Зранку 4 вересня, близько 5:01, обстрілів зазнало місто Вознесенськ. Внаслідок чого на підприємстві відбулося займання приміщень. Є пошкодження житлових будинків. Детальна інформація уточнюється. Попередньо — без жертв.

У Вознесенському районі 11 вересня російські збройні сили завдали ракетного удару по районному центру

9 вересня російські війська вчергове обстріляли Вознесенський район.

Першого та третього березня 2022 року почалися перші бої за місто, до Вознесенська прорвалась колона російських військових.

З березня у Вознесенській громаді організували вивезення людей до кордону із Польщею. Вдалося зробити два гуманітарні коридори до мікрорайону Болгарка, який захопили військові РФ, та евакуювати звідти місцевих жителів.

3 березня голова Миколаївської військової адміністрації Віталій Кім повідомив, що у заступника Вознесенського міського голови та у чотирьох голів ОТГ в районі відібрали мобільні телефони. З його слів РФ могла використовувати їх для поширення неправдивої інформації.Вознесенський міський голова Євгеній Величко спростував інформацію про те, що у його заступника відібрали мобільний телефон.

П'ятого березня війська РФ покинули мікрорайон Болгарка та навколишні села.

18 березня у Вознесенську сталися вибухи. По місту випустили приблизно шість ракет.

Читайте також

Армія РФ обстріляла два райони Миколаївщини

Російська армія завдала по Миколаєву ударів з С-300

Слідкуйте за новинами Суспільного Миколаїв у Telegram, Viber, YouTube та Instagram.

На початок