У Києві на Академіка Заболотного майже на три тижні частково обмежать рух

У Києві на Академіка Заболотного майже на три тижні частково обмежать рух

У Києві на Академіка Заболотного майже на три тижні частково обмежать рух
. Фото: УНІАН

На вулиці Академіка Заболотного розпочався поточний ремонт. Дорожники працюватимуть орієнтовно до 20 жовтня. Про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації із посиланням на КК "Київавтодор".

Зазначається, що роботи тривають на ділянці від автошляху на с. Хотів — вул. Комунальна, до розвороту біля дороги до Національного музею народної архітектури та побуту України — вул. Академіка Тронька.

У Києві на Академіка Заболотного майже на три тижні частково обмежать рух
Фото: Київавтодор

"Цей відрізок дороги перебував на балансі області, тому й не увійшов у межі капітального ремонту вулиці Академіка Заболотного, який тривав протягом 2019-2020 років",— йдеться у повідомленні.

Після передачі ділянки дороги на баланс міста спеціалісти "Київавтодору" почали ремонт.

За сприятливих погодних умов роботи планують закінчити до 20 жовтня. Рух транспорту під час ремонту частково обмежено.

Що відомо

  • У Шевченківському районі на Нивках відновлюють вулицю Щербаківську. Роботи виконують на ділянці від проспекту Перемоги до вулиці Вовчогірської. Зробили фрезерування покриття на площі близько 5,5 тисяч квадратних метрів і ремонт бортів на ділянці 70 метрів. Триває демонтаж старого асфальтового покриття. Роботи планують закінчити до 20 жовтня.
  • У Києві на Оболонському проспекті через ремонт дороги обмежать рух транспорту до 12 жовтня. Дорожники облаштовуватимуть покриття на ділянці від вулиці Вербової до проспекту Степана Бандери. Роботи виконують в одному напрямку.
  • Київські дорожники восени розпочали оновлення покриття на кількох вулицях міста. На ділянках, на яких проводитимуться роботи, тимчасово буде обмежено рух для транспорту та пішоходів.
  • Із 22 до 27 вересня на проспекті Бажана у столиці частково обмежать рух транспорту через ремонт дороги. Дорожники працюватимуть на двох смугах на ділянці від Південного мосту до шляхопроводу біля станції метро "Осокорки". Роботи триватимуть тільки в одному напрямку.
  • На вулиці Івана Франка у центрі Києва завершили капітальний ремонт. Вздовж всієї вулиці протяжністю майже 700 метрів на тротуарах виклали бруківку, для людей з інвалідністю встановили пандуси і тактильні плитки. Також з'явилася двостороння велодоріжка.
  • На Броварському проспекті частково обмежать рух з 22 до 30 вересня через ремонт дороги.

Читайте також

У Києві дорожники нанесли нову розмітку на майже 190 вулицях.

У Києві з'явиться новий приміський маршрут. Куди зможуть дістатися пасажири

На фастівському напрямку Київської області курсуватиме ще одна модернізована електричка

На початок