"Динамо" зіграло в безгольову нічию з "Фенербахче" у першому матчі нового сезону Ліги чемпіонів

"Динамо" зіграло в безгольову нічию з "Фенербахче" у першому матчі нового сезону Ліги чемпіонів

"Динамо" зіграло в безгольову нічию з "Фенербахче" у першому матчі нового сезону Ліги чемпіонів
. Getty Images

Доля виходу у третій раунд кваліфікації ЛЧ визначиться у матчі-відповіді.

Київське "Динамо" провело перший офіційний матч у 2022 році. У поєдинку другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів кияни зіграли внічию з турецьким "Фенербахче".

"Динамо" першим з представників УПЛ стартувало у єврокубковому сезоні. І розпочало його саме з другого раунду кваліфікації через падіння України у таблиці коефіцієнтів УЄФА.

Першим суперником "Динамо" став турецький "Фенербахче". А домашній матч кияни через повномасштабне вторгнення мали провести у польській Лодзі - саме це місто приймало поєдинки збірної України у Лізі Націй.

Перед матчем у Лодзі пролунав гімн України. А самі футболісти "Динамо", включно з легіонерами Томашем Кенджорою та Беньяміном Вербичем вийшли, огорнуті у прапори України.

Читайте також: Футболісти "Динамо" з прапорами вийшли на матч Ліги чемпіонів з "Фенербахче": фото

У першому таймі зустрічі "Динамо" - "Фенербахче" ближчими до голу були саме гості. Кілька разів доводилося вступати до гри голкіперові Георгію Бущану, однак на перерву команди пішли за нульової нічиєї.

А ось після перерви ближчими до голу вже були кияни. На початку другого тайму Денис Попов не зміг переправити м'яча у сітку після подачі Віктора Циганкова. А на 71-й хвилині момент мав Артем Бєсєдін, проте обвідним ударом не зміг завдати точного удару в сітку.

Зрештою, ані "Динамо", ані "Фенербахче" вразити ворота один одного не змогли. 0:0 - доля путівки у третій раунд визначиться у матчі-відповіді.

  • Ліга чемпіонів. Кваліфікація, другий раунд (перший матч)

"Динамо" - "Фенербахче 0:0

Що далі

  • Середа, 27 липня. Матч-відповідь між "Фенербахче" та "Динамо" у Туреччині.
На початок